![]() |
szukam napisow do Kompani Braci
Jak w tytule.
Oczywiscie ktos zaraz mnie odesle do jakiejs stronki (tez bym tak zrobil ;) ), ale nie o to chodzi Potrzebuje juz sprawdzonych przez kogos, zeby byly dopasowane i ok od strony merytorycznej. Nie mam czasu odladac jeszcze raz calego serialu, zeby sprawdzac je a musze w koncu zwolnic te 7gb ktore zajmuja mi dysk :) |
http://napisy.org/szuk?s=kompania+braci&l=pl&x=0&y=0
Nie musisz oglądać całego filmu, sprawdź wyrywkowo... (jeśli chodzi o dopasowanie). Od strony merytorycznej, mógłbym zaproponować zgranie z moich DVD, jak znajdę czas :) Pozdrawiam, |
strone dobrze znam... sciagalem z niej napisy ktore teraz mam... o ile dopasowanie jest znosne, to tlumaczenie niebardzo.
i dlatego napisalem ten topic. |
Cytat:
|
|
|
A i tak na żadnej z powyższych nie ma napisó do Millennium i trzeba robić samemu :'(
|
Fajnie sie z wami gada, stronki sa super, ale
MA KTOS TE NAPISY??!! ;p :) |
a jaką masz wersję? wiesz chodzi mi o to kto ripował ;)
|
Cytat:
23kl na sec. kompresja widea angelPotion wersja z logo HBO na poczatku tyle udalo mi sie wyciagnac |
Cytat:
|
Cytat:
2. 662 MB (bajtów: 694*935*924) 3. 699 MB (bajtów: 733*503*488) 4. 699 MB (bajtów: 733*782*016) ... dalej chyba nie ma sensu :) |
Wygląda na DEiTY, ale mogę się mylić
do tego wydania napisy leżą na www.napisy.info szukaj: Band of Brothers part1, Band of Brothers part2, Band of Brothers part3... itd. |
Cytat:
to wlasnie takie ja mam (chyba) przynajmniej dwa pliki, reszta ma pozmnieniane nazwy |
Ilość załączników: 2
Tak sie u mnie zaczynaja filmy z HBO na poczatku
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |