![]() |
Cytat:
|
Cytat:
telekomunikacja to burdel :) bedziemy kontynuowac ten watek ? bo tepsa tez nie widzi tez nie czyta tez jest chamska zle wychowana arogancka i jakos sobie nie chce sama odejsc od nas !!! shit big |
kolega :> juz sobie poszedl i nie wroci :D
tak napisal :D |
tak czytam sobie ten temat wydaje mi sie ze kolega @aatoms troche dziwny problem przedstawil a juz takie przepychanki zaczely sie od systemu plikow do wielkosc plyt dvd :D ciekawe
ja proponuje moze sprawdzic aspi oraz czy problem powtarza sie na innych nosnikach np. na dvd+ |
:haha: :papa:
|
Cytat:
nikt nie ma tu o sobie super mniemania - no chyba ze ty :D ja nie preferuje takiego sportu - moze ty lubisz jak ktos ci w dupe cos wsadza :> kolejna rzecz to narazie wychodzi na to ze ty jestes madrala i nie potrafisz sie zachowac tylko obrazasz wszystkich - troche kultury nie zaszkodzi ale moze nie bylo ci dane doswiadczyc tego - tak mi przykro :D my tez zegnamy :papa: |
Cytat:
widze, ze wszyscy macie o sobie super mniemanie...fakt, nie ma z kim rozmawiac, same błazny...negatywa sobie wsadz w dupę, mądralo...zegnam na wieki:((((((( |
Cytat:
powiem ci bardzo krutko bujaj sie ze swoim problemem sam :D a odemnie negatyw :D |
Cytat:
ooo, jasnie mistrzu de zoo...błagam cie o litosc i powiedz mi, co mam zrobić!!!!zupełnie nie wiem, kto mi podpowie:(((jestem bezradny...chyba sie zabiję:( ..............echhhh, małpa, poradziłes już mi duzo, dzieki za podpowiedź , abym wrócił do win 3.11...i reinstalka systemu, a najlepiej wymiana procka i ramu...tyle umiesz podpowiedziec, co i ja wiem.... jestes, tytusdezoo, zwykłym bufonem, który gówno wie, a wyżej sra niż dupę ma...i na dodatek nie umiejący czytać, bo co i jak - napisalem we wstepie tej dyskusji...jakbyś wiedział i chciał podpowiedzieć, to byś napisał co i jak:), ale ty sie naśmiewasz i kpisz...co i ja robie teraz:)))) małpy na drzewo!!!!! :bluzga: prawdziwy Tytus de Zoo i ty to dwie skrajnosci:P Papcio Chmiel powinien ci sądownie zakazać tak błaźnić to imię:P:P:P |
Zastanów sie dlaczego wszyscy Cie tak potraktowali. Może zaczniesz od początku tak jak to się powinno robić. Napiszesz coś więcej o sofcie i sprzęcie, przyjmiesz z pokorą rady. Pewnie któraś z nich pomoże ci w twoim problemie.
|
Cytat:
hmmmmm, myślałem , ze tu sie naprawdę znają i umieją coś pomóc, ale to wielka bucówa:( sami pyskacze lub mądrale, a o konkretach wolą nie rozmawiać, bo na tym trzeba sie, niestety, znać..... :smutny: |
dzieki za wsparcie, ale znowu mam dylemat. Zakupiłem płyte benQ (DVD+R 8x) i zrobiłem taki bajer, że odpaliłem Win98 SE zeby zobaczyc co powie na podłączona wypalarkę. I w 98 widac pliki (w xp nie)... ale jak to się dzieje ze Win98 wskazuje tylko 1,99 Gb (wszystkie pliki widac, ale nie kazdy dziala).
|
Cytat:
ale nadal w temacie >< cisza....:( |
Cytat:
4,38gb to jest max i wiecej ci nie wejdzie - poczytaj pierw a potem pisz |
Cytat:
po 2> u mnie problem polega, ze płyta jest nagrana OK, (inny naped widzi ją dobrze, pliki są komplet), tylko ta nagrywarka, co ją nagrała jej nie widzi, a wlasciwie nie widzi pliku (dowolnego) nagranego ponad ok 3,5 GB (gdzies od srodka płyty ku zewnątrz - uszkodzen mech, czy struktury nie ma) w twoim przypadku mogą być faktycznie błędy zapisu na dvd-er i moze to być wina płytek..spróbuj na innym producencie...a 4,3 gb to wynik twego dobrania wielkosci zapisu (6 X ok 700mb ):P:Pdo 4,5 mozesz nagrywać;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:21. |