![]() |
zakaz zmiany moglby byc nieco za ostry
nie lubie, jak ktos czesto zmienia avatara, ciezko mi sie potem polapac wg mnie dobre byloby takie rozwiazanie, ze jezeli ktos chce zmienic avatar to: wstawia nowy obrazek do swoich ustawien system zmniejsza o 50% nowy i poprzedni obrazek i np. przez 1 miesiac wyswietla pomniejszone oba, tak zeby plynnie mozna byloby sie przestawic na nowy. po miesiacu zostaje tylko nowy w normalnej wielkosci. :D wiem, komu by sie chcialo myslec na przerobka... moj byly wykladowca z matmy powiedzialby: "Niech Pan buduje pojazd kosmiczny i leci na Marsa!" |
Nie ma co robić przymusu.
|
oczywiscie ze przeciw..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przeciwko !
|
Uprzejmnie donoszem - ze oba Wysoka Administracjo!
Do wyboru Podpisano: Wzorowy forumowicz. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
odpowiedzialny za cały ten burdel na off topic'u ;) ciapek |
Cytat:
|
Pomysl nie przejdzie.
Jestem wzrokowcem i ozpoznaje ludzi po avatarkach. Jednak pomysl o tym ze nikt do niczego nie lubi byc zmuszany. |
Nie będzie ograniczania. Jak dla mnie, to możecie zmieniać avatary nawet codziennie :)
|
choc osobiscie uwazam ze nie powinno sie zmianiac avatara, to jednak jestem przeciwny blokownaiu sdostepu do jego zmiany - sam zmianialem raz, z takiego samego na taki sam :) tylko zoptymalizowany (obecnie wazy 1kB :D )
za to mozna by ograniczyc systemowo wielkosc podpisow, choc obecnie userzy jakos przestrzegaja rozsadzku i juz nie widuje sie podpisow po kilkaset kilo :) |
Co to się qrwa jakiś sejm robi czy co? Wybory się zbliżają? :) Pomysły z kosmosu... ;)
Pozdrawiam, |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |