![]() |
Sprawdzane na innym kompie i napędach.
|
Odp w zwiazku z ksieciem, tak dzialaja:).Ale masz awersje do lg:)
|
Witam.
Pytanie do kolegów,troche dziwne:czy kopie gierek sims2,prince,azkaban i vampire działaja wam gdy nie macie na dysku żadnego deamona,alcohola,clona,blindw,gamejacka? Giena |
No i proszę okazuje się że LG nie jest najgorszy - tak naprawdę to produkty tej firmy mają niezłe parametry odczytu uszkodzonych płyt, dają sobie radę z SafeDisc i SecuROM , dość szybko potrafią zrobić dobrze działającą kopię.
Właśnnie prześledziłem parametry nagrywarek DVD i mój wniosek jest następujący - aby mieć spawarkę "robiąca" zabezpieczenia trzeba sie zdecydować na LG lub LITEON ( są one stosunkowo tanie) a ich parametry sa całkiem całkiem. |
Moj lg pyknal bez problemu ksiecia:)
|
Cytat:
|
Witam.
Ja mam w tej chwili LITKA LTR 52327S z biosem QS58 oraz nagrywarke dvd tez litek 832S i jestem z nich bardzo zadowolony. Odnośnie 52327S to prześledź moje posty i wiesz co nią zrobiłem,a 832S to narazie tylko zrobiłem sobie kilka kopi filmów dvd oraz obraz Splinter Cell P.T.(dvd),który oczywiście działa(GameJack 4). Dzisiaj jestem uparty(nie wiem czemu) i twierdzę albo nagrywarka albo LG. Ciekawe czy jakis LG pyknie Azkabana,Prince of persja piaski czasu,Colin 4? Giena |
"GIENA" - podaj mi typ nagrywarki jaką posiadasz.
Jestem na kupnie palarki DVD może masz ciekawe propozycje? Nie sądzę że kogokolwiek uraziłeś, każdy lubi to co ma i jeżeli na dodatek sprzęt dobrze robi zabezpieczenia to nie ma się co rozwodzić czy to LG , LITEk , czy jakaś inna spawarka. Pozdrawiam. |
Witanko
Jeden nie lubi zupy pomidorowej a drugi nie lubi LG(wolność). A przecież mogę się zapytać jaka nagrywarką to pyknął kolega ? Z moich wypowiedzi wynika (sam przyznaje ) pogarda dla LG,lecz czy nie pomogłem koledze? A propo SD to dzieciak dostał od Mikołaja Colina 4 i zrobiłem mu kopię 3.2.0.22 efekt ten sam co Harry Potter i Azkaban czyli .... Znów blondynki z Macrovision musza popracować. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam. Pozdrawiam Giena. |
"giena"- sam przecież piszesz że to małe piwko więc nie rozumiem po co pytanie o nagrywarkę ?
Przecież Ty robisz na swojej wszystko bez żadnych cukierków - tak wynika z postów które są pisane przez Ciebie na tym forum. Co do nagrywarek to widzę że masz urazę do LG ale nie są to złe palarki, czasami lepsze niż Plextor który jest za to bardzo drogi. |
Witanko
Super,że działa (SD1 to małe piwko.) Pytanko jaką nagywarą to pyknąłeś? Giena |
No właśnie miałem odchaczony celowo autostart no ale postarałem się żeby znowy był i wtedy ukryłem nośnik CDR..... wszystko gra elegancko ;) Wielkie dzieki.. :)
BTW: Uwielbiam to forum za szybką i rzeczową pomoc. Dlaczego wszystkie takie nie są ;-) |
Ukryj nośnik CDR pojawi się gdy klikniesz ikonkę Clona przy zegarze , prawym przyciskiem - chyba że masz odchaczony autostart Clone CD Tray wtedy tej ikonki nie będzie.
|
Cytat:
BTW: Jak da radę to proszę o instrukcje jak nagrać alcoholem bo w Clonie mam wykorzystane dni trialowe :// -----------> Maciej Czytałem nie raz no ale robie profilerem wszystko tak jak tam jest i .... jest jak jest, tak jak opisałem w piewszym poście :( |
Mam taki sam problem ze slownikiem fundacji Kosciuszkowskiej ktory jest zabezpieczony safedisc 2.5. Daj znac jak juz sobie poradzisz ;-)) Ja zrobilem obraz partycji i mam ten slownik (w wirtualnym napedzie) za kazdym razem z windowsem jak nadpisuje obraz partycji. Pozdrawiam
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |