![]() |
Jakie macie ksywki na emule ?
Tak właśnie miło mi się rozmawia z kolegą Karolluz na emule jak przez gg :):)i wreszcie doszliśmy jak się daje znajomemu slota aby szybciej pobierać.
Wspólnie wpadliśmy na pomysł abyście podawali w tym topicu swoje ksywy w emule co mogło by wydajnie poprawić nam wszystkim prędkość pobierania poprzez dawanie slotów. Co wy na to :idea: ps. moja ksywka to Adixo PL :jezyk: |
moja xsywka to -==[ KarolluZ ]==- PL :)
|
xyfka na eMule:
MacGyver [PL] Zasiaduje głownie na Razorback 2 :) |
Cytat:
edit: ciekawe czy jak muła przegram na inną partycje to czy zachowa mi sie lista kontaktów... |
gallus [pl], ale rzadko bywam na mułku, bo transfery mnie zniechęcają :blee:
|
a co mi tam, też zapodam ;p
st@nley_the_great RazorbacK Member |
... default to a69 lub AleX69
linux'owy mlnet przydziela mi ksywki ostatnim restartem mialem rjaasw ... teraz mam ltpdcm :mruga: |
Cytat:
^_^ |
materquater
;) |
no jak wszyscy to wszyscy moja to: @ndy_PL
Pozdro |
[dvdr@oslo]berserker[PL]
|
BerionTeam :piwo: ale też żadko jestem
|
Ilość załączników: 3
a ja powiem tak.... mam zaznaczone dwie takie opcje w mule... i na liście kontaktów mam ZIELE i ADIXO... i adixo ma u mnie slota a ziele już nie może mieć bo tą opcje mam nieaktywną :| o co w tym wszystkim chodzi ?
|
Ella [PL] [CHN]
Ella dlatego, że lasek zazwyczaj nie banują, a [chn] domyślcie się sami :P |
Byla taka akcja na osiol(com - pozniej osiol.net) dawania slotow przy rozpoznawaniu sie na "fake file osiol" - szlo dobrze, ale jak zwykle podszywacze wykozystali to i ...wiadomo.
sam zmieniam nicka dosc czesto, sloty daje tylko pewnym znajomym i na okreslone pliki. Wszyscy musza miec rowne szanse. Inaczej idea osiolka zostaje wypaczona. I nie ma sensu. Tworzenie grup wzajemnej adoracji i wspomagania itepe to troche wbrew osiolkowi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |