![]() |
Cytat:
Pisał gdzieś o tym chyba slawekj :taktak: :mruga: |
Jednak się boję grzebać. Czy jest gdzieś na forum opisane "krok po kroku" jak to robić?
|
Cytat:
Tylko te ze strony codeguys :czytaj: :mruga: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Czy ktoś może poratować? Ściągnąłem i uruchomiłem OmniPatcher. Ale tam jest pusto! Po kliknięciu LOAD żąda jakiegoś pliku exe lub bin. Oco mu chodzi?
Próbowałem wgrać mu plik BS0S.EXE ale pokazał się komunikat o błędzie. |
Cytat:
Dzięki za pomoc nie odpisałem bo miałem problem z dostaniem się na forum!!! |
Wymień firmware na CSOC i nie powinno być problemu.
Wcześniej też nie mogłem nagrać esperanzy. Po zainstalowaniu tego problem zniknął |
Tak po zaladowaniu nowego softu ze strony nagrywarka juz nie grymasi nagrywa i na espranza i na hawkach.
Jak widac oplaca sie truc dupe producentowi choc najpierw odpisywali za kazdym razem zebym oddal pudelko do serwisu, jak widac jednak dotarlo do nich ze to blad oprogramowania. Oby tak dalej Cytat:
|
jak sie dowiedzialem - PROBLEM ROZWIAZANY :D
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Dodatkowo po wgraniu firmwaru zrob reset epromu przy pomocy programu EEPROM Utility for LiteOn Drives - uruchamiasz go i wybierasz opcje "Reset Learnt Media"... |
liteon1653
Cytat:
CS02/CS07/CS0C/CSTJ dioda na nagrywarce cały czas miga i nagrywarka nie czyta żadnych płyt a pisze że poprawnie wgrano!!!! Tylko działa na biosie "CS0C - patched - crossflashing (for 1213S, 1613S, 1633S, etc.)" proszę o szybką odpowiedz!!!!! ??? : |
Cytat:
Ponadto wcześniej napisałem ci co masz jeszcze zrobić i rzuciłem dwa linki :taktak: A poza tym nie gadaj :niepow: - tylko wgrywaj to z załącznika :mruga: |
Cytat:
Myślenie jest w cenie :mruga: |
Cytat:
Fajnie ale co to jest OP? |
Cytat:
opisac jak robiles tak najlepiej po koleji z screenami jesli mozesz leszekl1@go2.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |