![]() |
Wybór karty TV?
Mam problem która z kart polecalibyście:
1. AverTV Studio 303 Nicam Stereo FM 2. WinFast TV 2000 XP Expert Ja osobiscie tweirdze ze chyba lepsza jest pozycja 1. Pozdrawiam |
Cytat:
2 jest dobrej firmy... |
Nie lepiej odrazu zainwestowac w karte DVB? Do 300zł mozna coś kupić dobrego np. SkyStar2 :spoko:
|
2. :)
|
2 powinna spełnić twoje oczekiwania :)
|
a jakie są chipy na tych kartach? ...kiedyś posiadałem kartę TV to byłem na bieżąco.
[edit] już wszystko wiem ...myślę, że AverMedia jest lepszym wyborem ...chociaż praktycznie nie różnią się właściwościami...i każdy wybór jest dobry. a że niektórzy bezmyślnie napisali "2" patrząc tylko na post wyżej,,,ehhh to nie ładnie wprowadzać kolegę ...w kaktusy. |
Cytat:
Czym sie charakteryzuja karty DVB? Co one w sobie dodatkowo oferują? Czy faktycznie jest sens takowa kupic? |
Cytat:
fakt jesli chodzi o odkodowanie kanalow typu c+ i hbo to lipa mozna ale bardzo cienko to wyglada |
Cytat:
|
Cytat:
ale stanowczo odradzam kart tv prolinka bo mam tez na takim ukladzie ale soft do niej jest zwalony nagrywa tylko do czystego avi |
Cytat:
No i na pewno winfast będzie miał lepsze oprogramowanie... |
Turbonii..ty przez 10 m-c zrobiłeś 3k postów...ooo ja pierd....le.
Cytat:
|
Cytat:
no wiesz jak siedzisz w domu i nie masz co robic (szukasz roboty ale lipnie jest z nia) to piszesz troche i tak sie zbiera ale to czy ktos ma tysiac, dwa czy piec to nie wazne bo chodzi przeciez zeby komus pomoc :) @maciej :piwo: |
Cytat:
|
Jak tak dalej będziesz pomagał tu na forum to niedługo moderatorem zostaniesz :)
3k w 10 miechów ładny wynik. Fajne masz statsy - 10 postów dziennie :P Oby tak dalej. Patrzyłem jeszcze na komputronik.pl, oceny tych kart są bardzo podobne. Obie karty nie mają jakiś większych wad czy nie różnią się wiele od siebie. Obojętnie którą weźmiesz to i tak powinna spełniać pokładane w nią oczekiwania. :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |