Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dawno takiego artykulu nie widzialem na necie! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dawno-takiego-artykulu-nie-widzialem-necie-44422/)

Tribunal 16.12.2004 18:02

Dopiero po/około 12 roku życia człowiek wytwarza wystarczającą ilość plemników czy coś takiege ]:->

Predi 16.12.2004 16:08

teoretycznie tak, albo cos kolo tego wieku (tzn plemniki juz sa zdolne do "dzialania" ;))

kodziu 16.12.2004 14:52

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Nie no ludzie bez jaj co to ma ku*wa być?
Baba to jakiś paralityk musiałą być skoro ją 12 latek załatwił....
Niedługo sie pewnie dowiemy ze baba jest z nim w ciąży...
Co za czasy.....

To 12-latkowie mogą mieć już dzieci? :O

Tribunal 16.12.2004 14:45

Nie no ludzie bez jaj co to ma ku*wa być?
Baba to jakiś paralityk musiałą być skoro ją 12 latek załatwił....
Niedługo sie pewnie dowiemy ze baba jest z nim w ciąży...
Co za czasy.....

andy 13.12.2004 22:41

@Smolik a moze to byl jego wozek, tylko jej dal zeby sie mu odala. A gdy ona odmowil to on ja zgwalcil. I samochod zabral rotfl2 :haha: ;)

smolik 13.12.2004 21:31

Jakoś mi się też nie chce wierzyć że mu sie tak dała zgwałcić.
A jaki miała samochód?? Bo to może byc klucz do wyjaśnienia całej sprawy.
^_^ ^_^

andy 13.12.2004 20:09

ja pierd**e dopiero to przeczytalem. Az sie czlowiek dziwi!!
Potem tacy na ksiezy ida ;) :haha:

kodziu 13.12.2004 19:10

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Dlatego uwazaj dzie piwko zostawiasz na imprezie, bo ci jeszcze ktos pigule gwaltu zapoda ;)

I zrobią mi kuku :)

Musze uważać, żeby nie :spie:

mallow 13.12.2004 17:05

A ja w to wierze ... i jak mial noz albo jakies inne narzedzie wcale nie musial uzywac sily...
pozdro ;)

Matievoo 13.12.2004 16:48

No naprawde dziwna sprawa (śmieszna ) ja nie moge uwierzyć w to,że 12 letni chłopak dał sobie rady z dorosłą kobietą .
TO naprawde szok i jescze auto ukradł no prze gość!!!!! - naprawde odwarżny koleś !!!!! ^_^ ^_^

mr_spock 13.12.2004 16:31

Cytat:

Napisany przez kodziu
:O Nie miałem pojęcia że takie coś wogle istnieje.... Dzieki za uświadomienie
||

Dlatego uwazaj dzie piwko zostawiasz na imprezie, bo ci jeszcze ktos pigule gwaltu zapoda ;)

kodziu 13.12.2004 15:56

Cytat:

Napisany przez Maciej
Teraz nie problem zgwałcić upatrzoną dziewczynę np.na dyskotece.
Wystarczy wrzucić ...do drinka lub innego napoju bardzo teraz popularną tabletkę "club drug" w polsce zwaną Tabletka Gwałtu, która powoduje podniecenie, senność a wkońcu utratę świadomości i zapaść w śpioczkę. Taka ofiara po obudzeniu ma całkowita amnezję. A ślady psychotropu są niewykrywalne w krwi i moczu po kliku godzinach, i udowodnienie komuś jest bardzo trudne. Tylko obdukcja lekarska wskazuje na gwałt.

:O Nie miałem pojęcia że takie coś wogle istnieje.... Dzieki za uświadomienie
||

bakupl 13.12.2004 15:29

Cytat:

Napisany przez Maciej
Teraz nie problem zgwałcić upatrzoną dziewczynę np.na dyskotece.
Wystarczy wrzucić ...do drinka lub innego napoju bardzo teraz popularną tabletkę "club drug" w polsce zwaną Tabletka Gwałtu, która powoduje podniecenie, senność a wkońcu utratę świadomości i zapaść w śpioczkę. Taka ofiara po obudzeniu ma całkowita amnezję. A ślady psychotropu są niewykrywalne w krwi i moczu po kliku godzinach, i udowodnienie komuś jest bardzo trudne. Tylko obdukcja lekarska wskazuje na gwałt.

żródło ...internet

Ps.Tak więc panowie nie puszczajcie swoich dziewczyn samych na imprezki.

Gdzie to mozna dostać? :> <lol>

epol 13.12.2004 15:25

Taaa ^_^ a lyzka na to niemozliwe ^_^

Bez jaj. Niewierze, aby nauczycielka dala sie tak 12-latkowi. Noi jeszcze odjechal jej samochodem. Ciekawy jaki to musial byc mutant...

CIAPEK 13.12.2004 11:27

co za bzdura i zwała niemała ^_^

Jeśli to prawda to brawa dla nauczycielki - widocznie jej się podobało, jeśli dała się 12-latkowi.

Widać chłopcy w Anglii się nie pier**** :] i odjeżdźają jeszcze samochodami ofiar :]

komentarze wogóle jak zwykle są the best :]
Cytat:

W 1997 roku zostałałem przymuszony do odbycia stosunku z nauczycielką.
Kazała mi zostać po lekcji, myslałem że ma jakieś uwagi dotyczące mojej nauki. Kazałe mi sie rozebrac i położyc, a nastepnie podciągnęła spodnice i usiadła na mnie. Nawet nie uzyliśmy zabezpieczenia. Po wszystkim nikomu nic nie powiedziałem, ale uważam że wykorzystywanie swego stanowiska jest nieuczciwe. Na szczęście dzięki temu traktowała mnie podczas lekcji łagodniej od innych uczniów.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06.