![]() |
Dopiero po/około 12 roku życia człowiek wytwarza wystarczającą ilość plemników czy coś takiege ]:->
|
teoretycznie tak, albo cos kolo tego wieku (tzn plemniki juz sa zdolne do "dzialania" ;))
|
Cytat:
|
Nie no ludzie bez jaj co to ma ku*wa być?
Baba to jakiś paralityk musiałą być skoro ją 12 latek załatwił.... Niedługo sie pewnie dowiemy ze baba jest z nim w ciąży... Co za czasy..... |
@Smolik a moze to byl jego wozek, tylko jej dal zeby sie mu odala. A gdy ona odmowil to on ja zgwalcil. I samochod zabral rotfl2 :haha: ;)
|
Jakoś mi się też nie chce wierzyć że mu sie tak dała zgwałcić.
A jaki miała samochód?? Bo to może byc klucz do wyjaśnienia całej sprawy. ^_^ ^_^ |
ja pierd**e dopiero to przeczytalem. Az sie czlowiek dziwi!!
Potem tacy na ksiezy ida ;) :haha: |
Cytat:
Musze uważać, żeby nie :spie: |
A ja w to wierze ... i jak mial noz albo jakies inne narzedzie wcale nie musial uzywac sily...
pozdro ;) |
No naprawde dziwna sprawa (śmieszna ) ja nie moge uwierzyć w to,że 12 letni chłopak dał sobie rady z dorosłą kobietą .
TO naprawde szok i jescze auto ukradł no prze gość!!!!! - naprawde odwarżny koleś !!!!! ^_^ ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|| |
Cytat:
Gdzie to mozna dostać? :> <lol> |
Taaa ^_^ a lyzka na to niemozliwe ^_^
Bez jaj. Niewierze, aby nauczycielka dala sie tak 12-latkowi. Noi jeszcze odjechal jej samochodem. Ciekawy jaki to musial byc mutant... |
co za bzdura i zwała niemała ^_^
Jeśli to prawda to brawa dla nauczycielki - widocznie jej się podobało, jeśli dała się 12-latkowi. Widać chłopcy w Anglii się nie pier**** :] i odjeżdźają jeszcze samochodami ofiar :] komentarze wogóle jak zwykle są the best :] Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |