![]() |
Era skarży stawki Idei w ofercie Jedna Idea do UOKiK
Cytat:
|
dobrze dobrze :D dzieki temu mamy taniej :D
byle nam te cholery nie zbankrytowaly ;) |
Era to nie durnie a madrzy ludzie - oni nie chca udupic idei a chca pozyskac to czegi im tylko brakuje (bo rozmowy w sumie maja tansze - 73gr a nie 75gr jak w idei) czyli znizki na gadki do tepsy.
|
Co by tu nie gadac, idea jest najtansza.... :>
|
Cytat:
|
Cytat:
np. Heyah tak się intensywnie reklamuje że już użytkownicy się podniecili i czekają na obniżkę cen a tu DUPAAAAAAA |
... najtańsi w tej chwili to jednak są Kargule, 27gr/min wewnątrz sieci, wiem, że oddają połowę jutro, ale jednak oddają.
|
era to wg mnie moze i madrzy ludzie ale cos trasznie pazerni
jak firma ktora dostala nagrode za "najbardziej godna zaufania firme telekomunikacyjna" bozadjze za rok 2004 i pewnie czwesniejsze tez a mozliwe ze i pozniejsze dostanie, moze byc godna zaufania, jezeli jako pierwsza wprowadza umieszczanie swoich dluznikow z abonamentem na karajowej liscie dluznikow? jak mam zaufac takiej firmie? wg mnie wiekszosc tej "dobroci" ery i jaka to ona nie jest lepsza od innych wynika tylko z tego ze jak na razie (mam nadzieje) ma najwiecej abonamentow a kazdy Polak jak to Polak, chwali tylko to co ma |
Ja zawsze mialem jakis dziwny sentyment do ERY, moze z pobudek patriotycznych? w koncu ERA PTC - Polska Telefonia Cyfrowa :D
|
Jam od zawsze wierny idei i bardzo mnie cieszy fakt, iz stale obnizaja ceny i wprowadzaja roznego rodzaju promocje. Ciekawi mnei jescze jak rzecz bedzie sie miala z unijna ustawa majaca na celu umozliwienie uzytkownikowi zachowanie numeru przy zmianie operatora. O ile mi wiadomo wszyscy operatorzy niechetnie sie na ta ustawe zapatruja ;-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
edit: a tak na marginesie, to niech sobie robia co chca, tylko jak mozna im ufac jak oni chca kasy, przyjaciel poczekalby.... albo dochodzil swego normalna droga |
Cytat:
|
Cytat:
Potrafią zadbać o swój interes... PS Era - OK, Idea - OK, Plus - dno :ysz: (przepraszam jeśli kogoś obraziłem) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:44. |