Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   www.divx.howto.pl w tarapatach finansowych !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/www-divx-howto-pl-tarapatach-finansowych-44647/)

siwy_mw 16.12.2004 14:17

www.divx.howto.pl w tarapatach finansowych !!!

Serwis www.divx.howto.pl ma klpoty finansowe, i mam w zwiazku z tym propozycje aby zebrac symboliczne datki na jedno konto i wplacic je na konto w/w serwisu, co Wy na to ?
Napewno kazdy zna ta strone i nie raz znalzl pomoc na jej lamach.
Panowie Administracja czekam na odzew z waszej strony i opinie userow ja ze swojej strony deklaruje symboliczne 10zl
Szkoda by bylo aby taka strona o dvix upadla :nie:
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

Air 16.12.2004 14:32

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Serwis www.divx.howto.pl ma klpoty finansowe, i mam w zwiazku z tym propozycje aby zebrac symboliczne datki na jedno konto i wplacic je na konto w/w serwisu, co Wy na to ?
Napewno kazdy zna ta strone i nie raz znalzl pomoc na jej lamach.
Panowie Administracja czekam na odzew z waszej strony i opinie userow ja ze swojej strony deklaruje symboliczne 10zl
Szkoda by bylo aby taka strona o dvix upadla :nie:
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

możecie wpłacać na moje konto :rotfl:

a tak na serio, możemy zrobić ściepę na jedno z kont uzytkowników cdrinfo a później przelać jako suma od userów tego forum.

nimal 16.12.2004 14:33

hej, a czmeu nie moje :> :banan2:

siwy_mw 16.12.2004 14:35

Pijawy :bicz:

siwy_mw 16.12.2004 14:37

Cytat:

Napisany przez Air
możecie wpłacać na moje konto :rotfl:

a tak na serio, możemy zrobić ściepę na jedno z kont uzytkowników cdrinfo a później przelać jako suma od userów tego forum.

mialem na mysli konto serwisu cdrinfo a nie swoje ani nikogo z userow

nimal 16.12.2004 14:40

zatem to do team memberow pytanie...
idea sluszna, choc ja z ww strony nie kozystalem nigdy - dzis tam pierwszy raz wszedlem i faktycznie niezgorszejsza :spoko:

Air 16.12.2004 14:52

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
mialem na mysli konto serwisu cdrinfo a nie swoje ani nikogo z userow

no to źle zrozumiałem ;) Lepiej jak byś to wrzucił do dzialu "Propozycje".

Stronkę znam, ale wszelkie potrzebne informację uzyskuję na tym forum :spoko:

Bartez 16.12.2004 14:54

Cytat:

Napisany przez nimal
zatem to do team memberow pytanie...
idea sluszna, choc ja z ww strony nie kozystalem nigdy - dzis tam pierwszy raz wszedlem i faktycznie niezgorszejsza :spoko:

Zaproponowałem Diamondowi przejście jego ekipy do naszego serwisu i pełną kontrolę nad działem DVD w ramach CDRinfo.pl. Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.

nimal 16.12.2004 14:57

wrogie przejecie :> /joke
sluszna decyzja - polaczenie sil rozwinelo by niesamowicie oba portale :spoko:

rosol 16.12.2004 15:00

@Bartez Pomysł po prostu idealny !! SUPER !!

MacGyver 16.12.2004 15:03

Cytat:

Napisany przez Bartez
Zaproponowałem Diamondowi przejście jego ekipy do naszego serwisu i pełną kontrolę nad działem DVD w ramach CDRinfo.pl. Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.

Good idea :spoko:
Czekamy na odzew :)

Predi 16.12.2004 15:11

wg mnie skladka i tak by nie rozwiazala problemow....... nigdy tam nie bylem, ale bym wplacil, a co polaczenia - to jak najbardziej :spoko:

Bartez 16.12.2004 15:29

Połączenia nie będzie - decyzja Diamonda. Życzę serwisowi DHT jak najlepiej i mam nadzieję, że uda im się pokonać finansowe problemy.

Jeżeli chodzi o konto, zbieranie pieniędzy itd, to my się do tego nie mieszamy. Informacje na ten temat można znaleźć na stronach DHT.

epol 16.12.2004 16:44

Pamietam jeszcze niedawno serwis fks.pl tez byl w tarapatach finansowych. Skladka byla. A jak widac to serwis dalej dziala.

A na DHT teraz bylem po az piewszy, ale i tak szkoda by bylo gdyby mial taki serwis upasc.

JohnDoe 16.12.2004 17:08

Cytat:

Napisany przez Bartez
Połączenia nie będzie - decyzja Diamonda. Życzę serwisowi DHT jak najlepiej i mam nadzieję, że uda im się pokonać finansowe problemy.

Jeżeli chodzi o konto, zbieranie pieniędzy itd, to my się do tego nie mieszamy. Informacje na ten temat można znaleźć na stronach DHT.

Szkoda że nie przyjeli oferty bo pomysł był dobry, no chyba że już znaleźli rozwiązanie na kłopoty. Ważne zeby serwis nie zniknął :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22.