![]() |
Cytat:
:spoko: edit: to sie nazywa szybko dosta***263; odpowiedzi na trapi***261;cy problem ;) |
Cytat:
|
|
Ilość załączników: 2
Odkopie sobie temat :D
Ot***243;***380; pozosta***322; mi taki sobie babol na dysku , nie potrafi***281; tego niczym usun***261;***263; , w awaryjnym , dosie itd plik razem z 2 katalogami zajmuje 4kb i nie jest u***380;ywany prze ***380;aden proces |
Cytat:
Cytat:
|
:haha: :haha: jakie sposoby ... no nie moge :D
co do tych pliczkow - b. czesto mi sie zdarza, ze przy probie usuniecia jakiegos pliku mam komunikat, ze "program jest aktualnie uzywany przez inny program lub osobe" - czy cos w tym rodzaju [oczywscie nie byl..]... i juz pliczek niestety musial zostac na dysku... :| czesto dzieje sie tak ^ ze sciagnietymi plikami z emule'a - przenosimy i error, przenosimy drugi raz [odrazu po bledzie - szybko] i zaskakuje... :| pozdro ;) |
@Mily_
dzięki :jupi: @MOdy Nie wiem czy zauważyłeś, ale problem został rozwiązany :), nawiasem mówiąc w trybie awaryjnym nie działa ... |
Cytat:
|
Spróbuj w trybie awaryjnym go usunąć.
|
Cytat:
Podziałało... reputka dla ciebie... a zresztą dla wszyskich... |
Spróbuj mój nowy sposób, który dość często działa na moim rupieciu :)
Otwórz expolera i znajdźten plik (normalnie mój komputer i tak dalej :P ) Kiedy znajdziesz katalog z filmem naciśnij po prostu del na klawierce i szybko zamknij okinko explorera. Powinno się usunąć a pozostałości będą w koszu :D |
Cytat:
|
Jeżeli masz WinXp i partycje NTFS to usunięcie z dosu z dyskietki botującej nic nie da bo dos nie zauwarzy partycji.
Można zainstalować Norton Wipe Info (składnik nortona utilitisa i system worksa) za pomocą jego usunąć. |
Miałem już kilkukrotnie taki problem, nie mam pojęcia z czego on wynika. Oto jak sobie poradziłem:
Załóżmy, że plik, którego nie możesz usunąć ma nazwę film.mpg. Tworzę w innym katalogu lub innej partycji plik (choćby tekstowy) o takiej samej nazwie czyli film.mpg. Następnie kopiuję go na ten, którego nie da się usunąć. Zostaje on ładnie nim zastąpiony, a ten plik można już bez problemu usunąć. Inna metoda to wykasowanie go pod dosem, jak masz XP to trzeba się zbotować z dyskietki startowej np.: win98, odszukać i go usunąć poleceniem DEL. pozdrowianka |
Usuwanie plików...
Witam...
Niedawno próbowałem skopiować film z zepsutej płyty... skopiowało mi go tylko 370 mb z 800 mb... i mam ten kawałem na dysku i za chiny go nie moge usunąć... restartowałem kompa, wyłanczałem wszsytkie procesy... i dupa... jak mam to gówno usunąć? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:20. |