![]() |
chello light
Czy ktos jest uzytkownikiem tej uslugi UPC?
Chyba jutro sie przelacze na ten net, ale jestem ciekawa jak to dziala... jak sie gra(jakie pingi) i jak jest z tym limitem do 15GB |
Powiem ci, ze nie wiem jak jest z tym limitem.Bo nie mam tej uslugi.Ale chelo light wynosi aktualnie 512.
Ja sam posiadam lacze 320 w innej sieci oczywisice i dziennie jestem w stanie zassac z netu 2Gb. W Twoim przypadku napewno scigniesz 3.Wiec masz juz latwo odpowiedz na ile starczy ci ten limit. Powiedzialbym, ze to opcja dosc ryzykowna, zeby sie w to angazowac.Chyba, ze nie bedziesz nic sciagal. Co do grania to nie mam zadnego pojecia z tej prostej przyczyny, iz nie gram Choc slyszalem, ze niektorzy zapaleni gracze sieciowi tylko grajac po polowie miesiaca mieli juz jakies limity wyczerpane.( w tym przypadku moze chodzilo o 5Gb Ty zas piszesz o 15 wiec nie wiem jak to bylo dokladnie) |
Cytat:
|
Cytat:
chodzi mi glownie o gre |
A ile to kosztuje? Chciałbym porównać z Neo.
|
Cytat:
|
Wygląda nieźle, żeby tylko jeszcze było dostępne w mojej okolicy...
|
rozwija się szybko.U mnie chodzą akwizytorzy i namawiają.Jest dostępne tam gdzie dochodzi kablówka UPC.
|
eee, nie - u mnie, tj. w Pabianicach UPC mamy juz dluugo, a chello jak nie bylo tak nie ma :(, a szkoda, bo na 3mbit jestem nastawiony :D
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: