![]() |
LiteOn SOHW 1653S - najnowsze BIOSY
Jaki jest najnowszy bios do LiteOn'a SOHW 1653S. Dzisiaj kupiłem tą nagrywareczke i oryginalnie mam wgrany CS02. To najnowszy, cz zmienić na inny?
Wpisujcie tu najnowsze biosy do tej nagrywarki, bo chyba takiego topcia odnośnie tego modelu jeszcze chyba nie było. |
kolejny sie znalazl
|
Cytat:
taka stronka ci nic nie mowi - nie masz naklejki na tacce www.liteonit.com.tw i dzial ODD i zobacz jaki jest najnowszy :) no moze topica nie bylo ale jest duzo o litku i znalazl bys to co potrzeba :) |
najnowszy jest CS09 i sciagniesz go : http://www.liteonit.com/ODD/WebFW/SO...S/DR16CS09.zip No i sa jeszcze przerobki aby nagrywac espery -r :)
|
Problemy są z Esperami "-" od AML czy od GSC (Special Quality Edition)?
|
z Esperami GSC ale juz jest mala przerobka biosu ktora to poprawia
|
Cytat:
|
no jest pod tym linkiem :) www.gareon.ps.pl/gareon.exe jest to bios CS09 plytki byly palone juz na nim :). Jak wypalisz to powiedz czy wszystko bylo ok. Bo u mnie wypalilem 2 i bylo ok:)
|
Witam
Czy ktos moze podac jakiegos linka do sprawdzonego biosu nagrywajacego esperanzy dvd-r? Ten ktory byl podany nie dziala juz, sciagnalem kilka roznych z netu, ale zaden nie chcial nagrywac :/ |
Cytat:
post powyzej Twojego :glaszcze: |
To jest temat o biosach, a nie o cudach :nie:
:> Przestańcie po prostu oszczędzać po kilkanaście groszy I szarpnijcie się na lepsze płytki Espery, czy to DVD+R czy to DVD-R są jak totolotek Jedni mają szczęście :slonik: Inni nie :buu: A obok Litka nawet ich nie kładźcie :nieee: :czytaj: |
Cytat:
a co do samych plytek to po prostu dostalem szpule z 25 esperanzami i szkoda by sie zmarnowaly ;) a, kupujac nagrywarke wzialem tez dvd+rw 4x esperanzy (innych po prostu nie mieli, a zalezalo mi na rw) i plyta sie nagrala, ale nie mozna jej skasowac :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |