![]() |
Nieźle - prawie jak scenariusz jakiegoś filmu :D
|
Ja chyba wpadłem na najbardziej poroniony pomysł ale co tam ...niezałuje niczego
Nie miałem ochoty jakoś na Impreze u kolegi po raz 1346 raz w życiu, kluby, rodzina ...nuda. Wsiadłem sobie w pociąg do Częstochowy, gdyż umówiłem sie ze znajomą. Ktora jak się pozniej okazało nie mogła mnie znalesc. W wyniku czego utknąłem w tym mieście 31.12.2004 godzina po 20:00. Super krwa... SIedze na centralnym w Czewie, nie znam nikogo ukochany Sylwek 2005 przeza***isty, mozna tylko pomarzyć. Ale.... Nagle słysze głos "chodz z nami". Nie byli to ministranci, ani aniołowie zaświatów. Tylko grupa z Dąbrowy Górniczej .....Gdy wszedłem z nimi na impreze doznałem szoku. Ludzie spią na stołach, muzka dudni niemiłosiernie, jakis kolo wpada z przestawionym nosem, kolejna osoba około 50 lat wpada bo dostał nożem w ręke :) nooo wreście jestem gdzie chciałem. Alkohol sie leje, i lejee i leeeejjjjeeeee.....................chaos. Co sie wzniosło musi wkońcu upaść. Dobrze pamietam ze jakaś kobieta mnie obudzila na centralnym w Wawie :peace: czy to nie cudowne |
Cytat:
|
A ja mialem kaca total... bo na imprezce party-hause pilem mieszanine kolorowych wodek... ech, ale impreza udana... dla kazdego duzo dobrego w ten 2005 :)
|
Ja sylwestra spędziłem u mojej dziewczynki... nie był zbytnio huczny ale był fajny... nigdzie my nie pojechali bo szczerze mówiąc nam sie nie chciało i woleliśmy zostać sami...
|
W tym 2005 roku dopiero teraz właczylem kompa (stygł po imprezie:) ) ;p
SYlwester byl zarąbisty...dwudniowy (bo zostało jeszcze troche alkoholu :) ) Idę teraz cos normalnego zjesc... |
Ilość załączników: 1
to juz po kacyku w nowy rok :D duza zdrowia
|
a to teraz tak trzeba bylo zabic bol glowy :)
pomoglo teraz czuje sie rewelacyjnie :) ale ze jeszcze troche zostalo to trzeba kontynulowac sylwestrowy nastroj :D |
Cytat:
|
Cytat:
... pS: Ja nie zażywam narkotyków ;p |
Cytat:
bo zabardzo nie wiem o co chodzi :) |
Cytat:
|
Cytat:
ja juz 0,25l zubrowki obalilem i czuje sie wspaniale :D |
A mi znowu źle :(
|
Witam wieczorową porą w Nowym Roku :D Chyba czas poszukac nowego obrazka do podpisu - no bo już po świętach... :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |