![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Mimo wielu prob i testowania sposobow z sieci nie udalo mi sie nic zrobic. Rozwiazanie od ATI: http://www.ati.com/support/infobase/3988.html tez nie skutkowalo. Wystarczylo w danym profilu sprzetowym wylaczyc "secondary display unit" (jak to zwal tak to zwal-popatrz na screena). W przypadku radka 7500 problem polegal na tym, ze karta posiadala tylko wyjscie "zwykle" oraz tv-out i byla widziana jako jedna karta. Cytat:
|
dopisz do linii komend "staticbuffers"(nie wiem czy nie przekręciłem jakieś literki)Więc sprawdz sobie w README tam pisze zeby wlasnie to dopisać. Powinno pomóc- mi tez wychodziło do windowsa po wgraniu trasy....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaka masz karte?
Colin 2 normalnie nie chodzil na kartach z wyjsciem tv/dvi. Trzeba bylo wylaczyc "dodatkowa karta graficzna". Moze z tym jest tak samo...? |
MI naprzykład nie poszedł" Sprinter cell Pandora tomorrow".
:smutny: Ponieważ mam złą karte do tego typu gier a mam GeForce 4 MX 440 . I gdy włocze by grać wyłoczy mi sie całkiem gra !!! |
masz wersje na 5cd czy dvd? bo ja to drugie... juz nie dużo mi zostało. ;)
|
Cytat:
|
04 walał sie przez złe słodziki. Ciekawe czy z 2005 bedzie podobnie.
|
Witam!
powodow moze byc wiele np: - zly slodzik - zly obraz plyty - zle sterowniki - slaby sprzet - syf w systemie itp. itd... Napisz wiecej informacji. |
colin 04
mam pytanie co do tej gry niechce mi ona chodzic zainstalowala sie normalnie wszystko zarąbiście uruchamiam gre wybieram auto wszystko ustawione chce ruszać a tu kapa bo wyszedl mi z gry co moze byc tego powodem? niech mi ktos pomoze :sciana:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |