![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2005
![]() |
colin 04
mam pytanie co do tej gry niechce mi ona chodzic zainstalowala sie normalnie wszystko zarąbiście uruchamiam gre wybieram auto wszystko ustawione chce ruszać a tu kapa bo wyszedl mi z gry co moze byc tego powodem? niech mi ktos pomoze
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
powodow moze byc wiele np: - zly slodzik - zly obraz plyty - zle sterowniki - slaby sprzet - syf w systemie itp. itd... Napisz wiecej informacji.
|
|
|
#3 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
04 walał sie przez złe słodziki. Ciekawe czy z 2005 bedzie podobnie.
|
|
|
|
#4 | |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() |
masz wersje na 5cd czy dvd? bo ja to drugie... juz nie dużo mi zostało.
|
|
|
|
#6 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
MI naprzykład nie poszedł" Sprinter cell Pandora tomorrow".
![]() Ponieważ mam złą karte do tego typu gier a mam GeForce 4 MX 440 . I gdy włocze by grać wyłoczy mi sie całkiem gra !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Jaka masz karte?
Colin 2 normalnie nie chodzil na kartach z wyjsciem tv/dvi. Trzeba bylo wylaczyc "dodatkowa karta graficzna". Moze z tym jest tak samo...?
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
dopisz do linii komend "staticbuffers"(nie wiem czy nie przekręciłem jakieś literki)Więc sprawdz sobie w README tam pisze zeby wlasnie to dopisać. Powinno pomóc- mi tez wychodziło do windowsa po wgraniu trasy....
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
Mimo wielu prob i testowania sposobow z sieci nie udalo mi sie nic zrobic. Rozwiazanie od ATI: http://www.ati.com/support/infobase/3988.html tez nie skutkowalo. Wystarczylo w danym profilu sprzetowym wylaczyc "secondary display unit" (jak to zwal tak to zwal-popatrz na screena). W przypadku radka 7500 problem polegal na tym, ze karta posiadala tylko wyjscie "zwykle" oraz tv-out i byla widziana jako jedna karta. Cytat:
.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
||
|
|
|
![]() |
|
|