![]() |
nie działa mi...robię tak jak piszecie... wszystko sie włącza..tylko kodu chce... wpisuje go z pudełka i nic;]... nie działa:/
|
Cytat:
|
Ktoś by mógł mi podesłać mini image do Toca 2 pl na 5 CD??
Oraz jak dokładnie go odpalić?? Z góry dzięki;] adres e-mail: alucard.wojtek@wp.pl |
kamatsu jest jeszcze jeden sposób!
Pierw musisz: 1.Zainstalować demon tools'a(restart kompa) 2.Odinstalować napęd wirtualny w menadzeże urządzeń. 3.Dokończyć instalacjie Demon Tools'a. 4.Teraz w "Mój komputer" powinien być napęd wirtyalny przed , napędem fizyczny CD/DVD. 5.Odpalasz StarFuck'a 6.Ustawiasz tak jak na obrazku. http://img231.imageshack.us/img231/8926/starfuck6yh.jpg 7.Następnie klikasz w "Disable CDRoms"(czekasz chwilke dopuki nie wyskoczy ci okno z napisem"CDRoms are successfully Disabled!!!" 8.Gdy są już wyłoczone napędy fizyczne ,możesz się zabierać do grania!:) 9.Po graniu gdy chcesz włoczyc napędy fizyczne to dajesz"enable CDroms" i czekasz aż ci wyskoczy okno. 10.Już masz włoczone napędy fizyczne:) Napisałem najpościej jak umiałem. |
@kamatsu - jaki masz chipset na płycie głównej? Jeżeli nForce 3/4 to wyłącz napędy przez menedżer urządzeń.
|
Nie wiem dlaczego macie problemy. Testowałem na dwa sposoby
1. mini image przez daemona i poszło bez żadnego problemu. 2. c**ck z włożoną płytą i też poszło. C**cka zassałem osiołkiem, niestety było to dość dawno i nie pamiętam który mi zadziałał, ale piszcze na priva to podeślę to co mam. |
Toca 3
Witam
Jest juz toca 3, mozna to jakos uruchomic ? a jeszcze dopisze ze odpalilem ta gre na DAEMON Tools ale trzeba wylaczyc fizycznie cdrom. Moze jest inny sposob ?? |
Cytat:
ci miało wogóle nie chodzić! Chyba że spróbujesz takiego sposobu! http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=62747 |
Ale cię zaraz ****... znaczy się nakrzyczą na Ciebie :haha:
|
moglby ktos z wersja 5cd PL napisac od poczatku do konca jakiego cracka uzywa, jakich miniimagow bo probowalem juz wszystkiego, roznych rodzajow crackow patchy regupdatow i roznych programow typu starfuck i dalej tej gierki nei uruchomilem:/ bardzo prosze o pomoc bo cos czuje ze mam miniimage do wersji dvd a nie cd :/
dziekuje z gory |
Ja mam aż 2-EXEka i na SF3 tylko nie wiem jak wam dać bo to aż 10Mb
|
Kotek Racing PL jeżeli mozesz podaj linka bo mam ten sam problem z góry dzieki
|
ok nie trzeba, znalazłem już c****a jak ktoś chce to moge podać linka
|
Mam problem z TOCA Race Driver 2, mianowicie po zainstalowaniu gry i patcha oraz c****a reloaded jak włączam to wyskakuje błąd od xp'ka że jest raport o błędach. Prosze o pomoc. Pliiiiiizzzzzzzzz !!!
|
Dzięki za podpowiedź. Działa SUPER. Masz u mnie wielkie wirtualne :piwo: :respect:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:09. |