![]() |
Cytat:
edit: moze jeszcze dodam, tak od dwoch miesiecy dre kompem po 3, 4 dni i wylaczam na noc zeby ostygl :) |
sprawdzę na pewno bo ta moja prowizora doprowadza mnie do pęknięć czaszki. :\ miałem małą budę dla 486 w czasach świetności tego (nawet nie całkiem mój był) ale tam to sam wiatr hulał :D
dzięki |
Cytat:
podobno efekt w zupelnej ciszy robi wrazenie ... :) a co do kabli w obudowie - masz w zupelnosci racje ... duza obudowa nie sluzy tylko do latwego/milego monatazu ale tez do upchniecia tego calego >badziewia< a w malej budzie kable od dobrego zasilacza wlasnie robia idealny 'korek' ... :mruga: |
oj przydało by się pare nowych rzeczy - nie obudowa bo jakoś sie zmieściłem bez
flopa i na zimno ale wiatrak w obudowie mam od starego coolera - daje jak mi-8 podczas startu (jak daje podczas spadania wie leszek) i jeszcze ten maxtor 60 7200.2 co szybkość stracił (no na całe szczęście mam co innego jeszcze firmy wd) reszta ok. |
Cytat:
thx kowalik |
To faktycznie bardzo dziwne bo jak podawał Alex69 nawet w KOMPUTRONIKU tyle kosztuje Z zasilaczem.
:::edit::: Źle szukałeś, w "Twoim" sklepie kosztuje ona bez zasilacza 209zł. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dla mnie jest najlepiej jak w obudowie jest tyke miejsca co pod maską merola beczki ;) możma wywalić na obudowę dużo kasy ale z tego co widziałem ostatnio na giełdzie całkiem przyzwoitą można kupić za ok. 150~200. |
Cytat:
|
same kable od dobrego zasilacza zablokują przepływ powietrza ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
wszystko fajnie, podstawa to nie kupować taniochy z syfnym zasilaczem w komplecie ale jak tak sobie czasami patrzę na gotowce w dużych sklepach to się zastanawiam jak do takiej maleńkiej obudowy wsadzić 2 napędy optyczne 2 HDD zostawić flopa i żeby się to wszystko nie upiekło? :\ |
http://www.proline.pl/shop.php?prodi...52414e4f5f5349
Bez komentarza, bo i nic powiedzieć o niej nie potrafię. Od tak, spodobała mi się :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:30. |