![]() |
Cytat:
Hmmm....chyba Ci sie filmy pomylily :P Eva Mendez to gra w Hitch razem z Will Smithem. Pani porucznik w Taxi to Jennifer Esposito :) BTW scenka ta jest niezla :) |
Cytat:
No ogladalem w zeszlym tygodniu juz. Filmik fajny, efekty super. Fabula - taka sobie, mozna sie zainteresowac. Dla wszystkich przyszlych ogladajacych - polecam poczekac az skoncza sie napisy koncowe - jest jeszcze jedna fajna scenka 8 ) |
k19: the widowmaker.
film OK, w dodatku na 5 kanalow to juz wogole wypas... ale wszytko sie trzeslo w pokoju, dobrze ze piwa nam nie wylalo:D |
Cytat:
A ja nie lubie tego sklepu za bardzo, bo przesylka z niego idzie do mnie baaaardzo dluuugooo....:smutny: Dlatego zaopatruje sie hipermarkecie Torrent :spoko: i przesyłka szybko idzie i asortyment duzy ;) |
Cytat:
|
Cytat:
no jak zobacze w sklepie torrentowym to nie omieszkam go zakupic ;) |
Cytat:
jedynka bezapelacyjnie lepsza. zamiast tego obejrzyj "million dollar baby" u nas przetłumaczone jako "za wszelką cenę" :| świetny film. wielki respect dla clinta eastwooda :) |
Ocean's Twelve jest juz w DVDripie. Własnie zaciagam go z torrenta :D
|
powiem tyle ze podobala mi sie ta bajeczka.
a niemiecki spasil do tego filmu, serio, podobal mi sie. Gruss Got! itp bardzo ladnie brzmia w niemieckim...zreszta moze jestes przyzwyczajony bo troche sluchalem E Nomine plytki Die Prophezeiung. calkiem fajna kompilacja... techno lubuduubu z horami i w dodatku po niemiecku ;) a co do samego filmu, jak juz wspomnialem wczesniej, fajna bajka. szkoda tylko ze to TS z dzwiekiem stereo. a przydaloby sie AC3 :D |
Cytat:
Ja czekam na jakąś dobra jakość oryginała (+napisy) :) |
wlasnie zaczynam ogladac Constantine. zapowiada sie git.
tylko ze dubing niemiecki :/ |
Ilość załączników: 1
jest ich wiecej:)
|
w sumie niby masz rację.
w filmie występują także inni świetni aktorzy: http://img43.exs.cx/img43/9530/sincityposter2b9pz.jpg |
woitas : chcialem podkresli ze film to nie tylko aktorka i do tego dupa ;-D. BTW : legion, pingwinek z twojego podpisu podaje zle informacje... Rzekomo uzywam Win2k i IE podczas gdy siedze na Win XP i Firefoxie ;-D!
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |