![]() |
Jaki AntyVirus
Jakiego antyvirusa wybrać ??
Zastanawim się nad Norton AntyVirus 2005 PL i Kespersky AntyVirus Personal 5 PL, a mozesz jeszcze jakiś inny ??? Zastanawiłame się też nad Kespersky AntyVirus Personal Pro 5.0.14 PL ale do niego niestety nie ma rodzynka (żaden rodzynek nie działa). Mam dylemat który wybrać tak więc co radzicie :) |
Ja polecam Symantec AntiVirus 9. Wg mnie to najlepszy antywir jaki jest, ma bardzo fajne funkcje - jedyną wadą może być trochę starawy interfejs, ale mi to nie przeszkadza.
PS. Było już parę tematów na forum o tym jakiego antywira wybrać:P |
Było ;p
Sam używam Symantec Norton AntiVirus 9 (nie mylić z Norton AntyVirus bo to kombajn) ..::Update::.. @kraluk, uzywamy tego samego :) Co do interfejsu to mi to nie przeszakadza ... |
a ja polecam....
ja sie przychylam do nortona - jedynie co trzeba to wiecj niz 256RAM - przynajmniej u mnie net + norton=300MB zuzycia pamieci, ale chyba najlepszy
|
Czyli polecacie Norton AntiVirus 9 :) a co sądzicie o KAV Personal Pro 5.0.14 PL ?? ma ktoś do niego cukierka :>
PS. Co do pamięci ram to mam 645 MB DDR :) |
Symantec AV 9 :)
EDIT: mgit... jeszcze jak byk wyróźniamy że SYMANTEC AV9 a NIE NORTON 9!! |
A ja polecam Kasperskego :D Jest dobry i nie zamula kompa jak Norton Antyvir 2004
|
wszystko tylko nie norton...... produkty symateca napewno skutecznie zjadaja zasoby sprzetowe kompa, co do skutecznosci nie wiem, pewnie jak wszystko inne
|
Cytat:
|
No to do wyboru już mam pomiędzy Symantec AV 9 a Kaspersky :)
Gdybym jeszcze miał działającego cukierka do KAV Personal Pro 5.0.14 PL to by było super |
A.V Symanetca to straszne zamulacze kompa ;-/
juz lepiej wybierz Kasperskyego.... a tak wogole to sa jeszcze inne AV.... ze swojej strony polecam NOD32 ! |
Norton Antyvirus 2003 PL :)
|
Ja mam buraki do wersji 5.0.121. Jak ci pasi to moge podeslac :)
/ciapek |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:02. |