![]() |
Dostalem prezent, nie wiem czemu - Veracomp
hejka
wstalem sobie, zszedlem po buleczki na sniadanie, patrze, w skrzynce na listy zawaidomienie ze na poczcie przesylka do odebrania. no to myk na poczte, odebralem, wracam do domu, rozpakowywuje a tu zegarek taki smiszny fajny stojacy, niezbyt duzy z przezroczytym wyswietlaczem z logiem Abit'a. no ja mysle sobie, niezle, moze jakas nagroda pocieszenia w konkursie cdrinfo.pl patrze na komperte na nadawce a tu Veracomp Krakow itd... wchodze na stronke a tu najprostrsza firma komputerowa w swiecie. sie zdziwilem, skad maja moj adres i po co wysylaaj gadzety? maja w tym jakis cel? a potem przyjdzie rachunek pewnie zebym zaplacil ;) poslalem meila z zapytaniem co i jak do nich, teraz czekam na remeila. a moze Wy tez mieliscie juz taka sytuacje? edit: http://img15.exs.cx/img15/686/obraz0774zy.th.jpg |
a ja juz myslaem ze ci dziecko podrzucili :mruga:
jak daja to brac a jak bija to uciekac - stare przyslowie ludowe :spoko: trzeba cieszyc sie z prezentow i gratulacje |
Cytat:
jak to stare polskie przyslowie glosi: "za darmo to wpierd** mozna dostac" wiec boje sie ze jakis haczyk w tym jest |
N emaila to i tak pewnie Ci nie odpowiedzą :ysz:
Ja bym zadzwonił i sie zapytał o co im biega i skąd mają mój adres... |
Cytat:
ale powinni ci napisac za co to dostales, jak na poczcie nic nie zaplaciles to juz nie moga cie scigac P.S. ode mnie repute za caloksztalt ::tak!: |
no nie wiem czy za darmo... chyba ze wtedy nie masz kasy przy sobie moze być za free :P
|
ciekawe z opisu wynika ,że masz płytę jakiej firmy
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=19193 |
Cytat:
szczena mi opadla, Tobie Mac tez zaraz opadnie... pisalem posta o filmach a tu dzowni mi telefon komorkowy. "dzien dobry. Marek jakis tam przedstawiciel handlowy Veracomp. dzwonie w sprawie otrzymanaje przez pana przesylki..." ludzie! oni zadzwonili do mnie na kompa po 10 minutach od wsyalania do nich meila? o kur** ja pierd*** :D okazalo sie ze wygralem ten zegarek w konkursie Abita ktory byl jakos w listopad/pazdziernik i ze oni sa dystrybutorem abita, to od nich paczka przyszla. powiedzial jeszcze mi ze przyjdzie mi wyjasnienie w meilu od nich oraz powinno przyjsc od abita bo wyslali im mojego meila... kurde, a jak sobie przypominam jak np do komputronika pisalem meila z zapytaniem o gwaracje, odpowiedz dostawalem po tygodniu albo wogole... wielkie hello dla Veracomp ;) |
Cytat:
heh, krakow - siemaszki - powiedzmy ze to odpowiednik pragi w wawie. wracamy z imprezy kolo 2 w nocy, podchodzi koles pyta i od razu w ryj wali "skad jestescie"? |
Dobrze, ze nie przedazylo Ci sie cos takiego jak mojemu koledze...
Przyszla do niego przesylka za pobraniem (40zl z tego co pamietam), akurat w domu byla tylko babcia i oczywiscie zaplacila ;) Kolega wraca do domu, a babcia "oddawaj kase, przyszla paczka" Gosc otwiera, a tam koszulka Big Brother ktorej oczywiscie nigdy nie zamawial :) |
Cytat:
|
fajnie :) gratulacje :D
a zegarek ladny :) jak go nie chesz to ... || /joke ;) bedzie Ci sie ladnie komponowal z kompem :D |
w sumie to zamaist tego zegarka to wolabym wygrac ta plytke nowa abita...
no ale lepsze to niz rydz. |
heh, tez chce taki zegarek! :P
kurcze, veracomp rox, jak wysylalem do nich kiss'a na gwarancji - szybka i rzetelna odpowiedz i odsylka... wraz z wyjasnieniem, zdjeciem itd. pozdro ;) |
Edwardo... to nie wszystko co wygrałeś, dziś doszły do tego płytki DDD ;)
Gratulacje :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |