![]() |
przeniesienie BeSweeta nie na wiele się zda
to dosyć skomplikowany program, a kożystanie z Wizarda raczej odradzam kożystam z tego programu z użyciem GUI i nie mam większych problemów skożystaj może z DVD Audio Extractor http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=4128034321 i niech nie zwiedzie Cię nazwa ten program nie służy do zgrywania ścieżki z płyt DVD-Audio tylko do zgrywania ścieżki audio z płyt DVD :D powodzenia |
Przenieś BeSweeta przenieśc na inna partycję lub w inne miejsce to czasami pomaga tez mialem taki sam problem ;)
|
Inny problem z BeSweet
Witam. mam problem z BeSweet. chcę pobrać muzę z płyty DVD. ściągam ją na dysk programem VobEdit i jest luz. teraz chcę to skompresować i tu jest problem. ustawiam wszystko. przechodzę do kroku p w wizardzie. ciskam GO! Włącza się notatnik (pusty) i wyskakuje komunikat : nie można znaleść pliku (tutaj ścieżka w której jest program) BeSweet.log. i pytanie. Czy chcesz utworzyć nowy plik? wciskam tak. Wtedy podczas ponownego nacisnięcia GO włącza mi się pusty notatnik i nic się nie dzieje :( . jak nacisne nie to będzie cały czas wyświetlał komunikat (( Proszę o pomoc. Chciałbym aby ktoś podał mi inne programy spełniające taką samą funkcję jak besweet.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:08. |