![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() |
Inny problem z BeSweet
Witam. mam problem z BeSweet. chcę pobrać muzę z płyty DVD. ściągam ją na dysk programem VobEdit i jest luz. teraz chcę to skompresować i tu jest problem. ustawiam wszystko. przechodzę do kroku p w wizardzie. ciskam GO! Włącza się notatnik (pusty) i wyskakuje komunikat : nie można znaleść pliku (tutaj ścieżka w której jest program) BeSweet.log. i pytanie. Czy chcesz utworzyć nowy plik? wciskam tak. Wtedy podczas ponownego nacisnięcia GO włącza mi się pusty notatnik i nic się nie dzieje
. jak nacisne nie to będzie cały czas wyświetlał komunikat Proszę o pomoc. Chciałbym aby ktoś podał mi inne programy spełniające taką samą funkcję jak besweet.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2004
![]() |
Przenieś BeSweeta przenieśc na inna partycję lub w inne miejsce to czasami pomaga tez mialem taki sam problem
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
przeniesienie BeSweeta nie na wiele się zda
to dosyć skomplikowany program, a kożystanie z Wizarda raczej odradzam kożystam z tego programu z użyciem GUI i nie mam większych problemów skożystaj może z DVD Audio Extractor http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=4128034321 i niech nie zwiedzie Cię nazwa ten program nie służy do zgrywania ścieżki z płyt DVD-Audio tylko do zgrywania ścieżki audio z płyt DVD ![]() powodzenia |
|
|
|
![]() |
|
|