![]() |
Cytat:
:> |
No....ufff udało sie..musiałem jeszcze odinstalować Alcohola co był za wirtualny napęd odpowiedzialny.....dzięx Namor masz u mnie :piwo: ....zreszta dzięki wam wszystkim wszyscy macie u mnie browarka ;)
|
no to nie o o to chodiz ze nie wykrywa...wykrywa tylko stwierdza że sterownik nie jest dla tej platformy... ;/
|
a masz może wirtualne napędy ?
jeżeli tak to wyłącz je odinstakuj dany kanał i restart |
Cytat:
Nieraz może to pomóc :taktak: A raczej nie zaszkodzi Po zainstalowaniu via4in1 dalej nie wykrywa ci kanału IDE? ??? Dziwne .... To spróbuj odinstalować ten dziwoląg co tam masz I reset kompa po zainstalowaniu Hyperionów powinien pomóc :taktak: |
no zainstalowałem sterowniki....tylko to nie bios ma problem tylko jest w windowsie problem ze sterownikami do pomocniczego kanału IDE...jest napisane: Problem z zainstalowaniem sterownika, sterownik nie jest przeznaczony dla tej platformy ???
|
Cytat:
Zobacz TU :czytaj: Radzę uaktualnić bios jak masz stary I sterowniki z Driver Download :taktak: |
no tylko teraz najdziwniejsze jest to że jak zrobiłem test Nero info Tool to jest że DMa w nagrywarce włączone..a wczesniej było że wyłaczone...no ale chyba ten kontroler nie moze tak bez sterowników działać??
|
no Via...... a co to te hyperiony??
|
Cytat:
A co to za wynalazek :wow: To chyba coś na Via Masz Hyperiony zainstalowane? :idea: |
o sorka nie AUTOEX>NT tylko AUTOEXEC.NT
|
i teraz mam kanał pomocniczy jako nieznane urzadzenie....
|
moja płyta?? hmm Prokomp P4XFCU.....próbowałem wrzucić jeje sterowniki a tu błąd Dosa wyskakuje ;( że AUTOEX.NT nie moze sie uruchomic...co ja mam teraz zrobić??
|
Cytat:
|
ej no pliska pomóżcie bo teraz to zupełny zonk!!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:16. |