![]() |
Jaki HDD głosujcie
Panowie czekam na wasze głosy
doradĽcie mi który Płytę mam jeszcze bez obsługo NCQ ale ponoć dysk z NCQ będzie działał jak zwykły SATA |
Cytat:
|
Ja się tam nie znam na dyskach ;) ale mam Barracude V 80GB i nie narzekam na t± firmę.
|
Jak nie masz szczególnego pecha to jeden diabeł.
Dałem głos na samsunga. |
Seagate Technology :spoko:
|
Maxtor :)
(pierwszy) |
Cytat:
Przecież każdy odda głos na dysk, który posiada lub Producenta, którego darzy jak±¶ sympati±. WejdĽ na stronę benchmark'a i przeczytaj porównanie różnych dysków twardych. Uważam, że na podstawie takiego zbiorowego testu najlepiej wybierać dysk. |
a ja tam nie narzekam na WD-ki
ale nie ma takowej opcji wiec seagate :) |
ja zaglosowalem na Seagate 200, mam takowy (tylko ze ATA) w kompie i nie nazekam, chociaz przed zakupem mialem watpliwosci, bo sie wczesniej zrazilem do tej firmy, jednak zaryzykowalem, i powiem szczeze ze nie zaluje, nie grzeje sie zbytnio, nawet po kilkudniowym intensywnym dzialaniu, i jest strasznie cichy (wczesniej myslalem ze moj IBM jest cichy, teraz dopiero wiem co to cichy dysk) :)
|
każdy z nich jest dobry...dopóki nie zacznie sie *******ić.
ankieta bezsensu ...bo każdy głosuje na producenta dysku, który aktualnie ma w kompie. |
Mam tego pierwszego od gory (barracude 160GB), ale bez NCQ i musze powiedziec ze naprawde swietny dysk, polecam :spoko:
|
ja ostatnio wole cisze... a najcichsze sa samsungi i teraz calkiem niezle wydajnosciowo
|
Może dla was ankieta jest bez sensu ale dla mnie nie
Mam już dwóch faworytów ale chciałem poznać wasze zdania i dyski jakie macie i opinie o nich |
Głosowałem na samsunga jak wyżej pisałem wła¶nie ze względu na jego cich± pracę.
Sam mam teraz WD i też nie narzekam. Gdybym miał wybierać między WD a Samsungiem wybrałbym Samsunga. |
Ja bym wybral ten najcichszy :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |