![]() |
Prince of Persia: The Sands of Time
Gram włąśnie w Prince of Persia The Sands of Time i przeszedłem 84% gry i zaciołem się w jednym miejscu :) Jestem w takiej komnacie z wieloma przejściami i jak się w nie wchodzi to powraca się do punktu wyjściowego do tej komnaty po środku stoi jakiś posąg :) Wie może ktoś jak przejść ta lokacje ??
Ma ktoś może poradnik do tej gry ? :) |
Cytat:
cała solucja ale po angielsku :) http://www.stratosgroup.com/guides/html/200401ppst/ |
jak chyba pamiętam (było to rok temu w grudniu) zaczynało się od czwartego wejścia (patrząc przed siebie po lewej) wychodziło sie w ósmym w potem czyba wchodzimy albo ostatnie (patrząc przed siebie po prawej) albo 6.
Jak pamietam chyba cztery razy tak a potem pięc lub szesc na pierwszym piętrze (wystarczy poprobować) jak skączysz 1 princes to odrazu 2 |
Panowie, panowie... Wystarczy posłuchać skąd dochodzą pluski wody :D
|
Solucja video ;)
http://www.stuckgamer.com/dvg_prince_of_persia_01.html |
Thx za linka do solutacji już se poradziłęm z tym układem :)
Air reputka dla ciebie :) Na dzień dzisiejszy mam ukończone 94% gry :) czyli już prawie finish. EDTI No i przeszedłem Prince of Persia The Sands of Time :) :D |
Mam problem z grą Prince of Persia The Sands of Time, jestem 2 raz w tej samej komnacie i walcze z 4-ma potworami a Fara-h strzela z łuku.Walcze z nimi i nic.Co mam zrobić ???Jak spowolnić czas??? Czy jest możliwość spowolninia czasu walcząc z nimi. !Czekam na szybką odpowiedź!
|
jest mo***380;liwo***347;***263;, ale jak wyczerpiesz spowolnienie to ci si***281; nie odnowi szybko :)
|
Witam wszystkich.Zatrzymałem sie na 71% gry i stoję.Jestem w komnacie gdzie zmieniam sie w akrobatę.Mój problem jest tego typu że -jak już ustawiłem te kule pod sufitem i skacząc z punktu A do punktu B nie mogę zeskoczyć bo zeskakując trace życie.Mowa o podeście na którym jest słupek co obraca kule.Czekam na odpowiedz i z góry dzięki.
|
mgit Odpiszesz mi?? bo sie zatrzymałem na 71%
|
mgit Odpiszesz mi?? bo sie zatrzymałem na 71% a wiesz jak dalej iść?
|
Cytat:
Masz slaba motywacje, skoro za tyle dni nie doszedles sam do tego, jak przejsc || |
Cytat:
Trainery dostepne na megagames.com dzia***322; fix game / trainers :) Wiem... wiem, zaraz kto***347; si***281; przyczepi, ***380;e s***261; tam te***380; rodzynki, no ale trainery te***380; :taktak: wi***281;c w woli wyj***261;tku :) |
Ja nie grałem przez 15 dni ...
|
Prince Of Persia: Sands Of Time (Problem techniczny)
Witam!
Mam taki problem, iż po zainstalowaniu oryginalnej gry Prince Of Persia:Sands Of Time gra nie działa, tzn. pojawia sie na chwile pierszy filmik i po chwili na ekranie pojawiają się zielone kwadraty i gra się wyłącza i wysakuje komunikat: The game ended unexpectedly. Please see Readne.txt file for Technical Support. Mój komputer to: Celeron 1,2 Ghz 256 RAM Saphire Atantis Radeon 9550 128 MB 128 BIT Ten komunikat wyskakuje nawet na komputerze mojego brata: Celeron 2,0 Ghz 640 RAM Radeon 9800 GT 256 MB 256 BIT Patrzyłem również Technical Support i wyskoczyło iż nie powinno być żadnych problemów. Proszę o pomoc Twain |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |