Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   [wp.pl] - kitowa zmiana :(( (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wp-pl-kitowa-zmiana-47699/)

andrzejj9 07.02.2005 16:54

Cytat:

Napisany przez Predi
hehe i tu sie mylisz :P
narazie max co wyciagnalem na laczu to bylo 0,5mb/s, a jak stawialem serwer ET dla forumowiczow to gralo nas 16-stu z pingami 80-120 wiec lacze jest raczej gicior.... zrob tak na neostradzie

a problem jest i przegladarka i progsami, na moim i na cudzym kompie, moja i nie moja skrzynka, moj, nie moj system itd.

No a propo. Dzisiaj napisałem ostatni egzamin, a nie przewiduję poprawek, więc może byśmy znowu przetestowali niedługo Twoje łącze. No wiesz, żebyś miał pewność, czy się przypadkiem nie popsuło ;)

rembrant 07.02.2005 00:20

u mnie startowa to onet.pl i tak musi zostac a zmiany wp.pl oceniam pozytywnie i tak tez musi zostac. To wszystko co mam na temat. Stop

Predi 06.02.2005 22:42

poza tym ja probowalem dodac opinie do wiadomosci na wp 3 razy - 1 raz sie nie udalo bo mimo ze bylem zalogowany to caly czas mnie prosilo o zalogowanie (cookies, cache - nic z tych rzeczy, wszystko bylo ok), 2)raz pisalo ze maja jakis blad i w tej chwili nie moge dac komenta ale zebym poczekal i napisal go pozniej 3)tym razem juz naprawde niepamietam o co chodzilo ale tez sie nie udalo

i wtedy dalem sobie spokoj :) wp sucks i tyle

rycho 06.02.2005 21:05

Cytat:

Napisany przez Mily_
Nowa odsłona jest zarąbista... a jak chceiliście ponarzekać to trzeba było się wypowiedzieć na wp...

No co Ty!!!
Jak byśmy nie mieli własnego domu.

Mily_ 06.02.2005 20:59

Nowa odsłona jest zarąbista... a jak chceiliście ponarzekać to trzeba było się wypowiedzieć na wp...

Predi 06.02.2005 19:27

Cytat:

Napisany przez czero
Teraz to wp jest po prostu kopia onetu.
Ja juz od dluzszego czasu jako strone startowa mam onet.pl.
Troszke nie rozumiem was jak piszecie, ze nie macie stron startowych. Ja np. zawsze przegladanie neta zaczynam od poczytania widomosci, czy to sportowych czy innych a potem dopiero przechodze na stony tematyczne i forum oczywiscie :). Bo w tv wiadomosci nie ogladam ;).

a ja wlasnie nie rozumiem tych co maja ustawione ;) wlaczam przegladarke x razy w ciagu dnia i co, x razy mam ta sama strone ogladac? po drugie wlaczam przegladarke i od razu wpisuje adres ktory mi sie podoba... nie mam zadnego smiecia w pasku adresu, nic mi sie przez ten czas w tle nie dzieje itp.

czero 06.02.2005 18:26

Teraz to wp jest po prostu kopia onetu.
Ja juz od dluzszego czasu jako strone startowa mam onet.pl.
Troszke nie rozumiem was jak piszecie, ze nie macie stron startowych. Ja np. zawsze przegladanie neta zaczynam od poczytania widomosci, czy to sportowych czy innych a potem dopiero przechodze na stony tematyczne i forum oczywiscie :). Bo w tv wiadomosci nie ogladam ;).

legion 06.02.2005 17:29

jak narazie google wydaja sie naj ciekawsza pozycja na strone startowa wraz z poczta gmail :D

Pierwszy 06.02.2005 16:27

ze strony startowej korzystam rzadko, a ustrawioną mam taką: www.start24.pl - polecam

Patrix 06.02.2005 16:10

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
ze względu na wygląd czas zmienić strone?
ehh Patrix

Przyzwyczajenie, bardziej mi sie podobała stara wersja, wiedziałem co gdzie jest...a teraz szukaj znowu grr

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
a strona startowa? to pojęcie dotyczy chyba jeszcze tylko ludzi jadących na IE

to pojęcie dotyczy również ludzi jadących na Operze :)

rycho 06.02.2005 15:17

Cytat:

Napisany przez Predi
@rycho, maj3 - najpewniej lokalizacja... bo na podkarpaciu dzialala (pol roku temu), na slasku 100% userow dziala okazyjnie (przez ostatnie pol roku), kolegom z wawy chodzi, z krakowa roznie, ale lepiej niz u mnie.....
w kazdym razie i tak syf bo jakos wszystko inne chodzi :|

@nimal - owszem... za baaardzo duzym opoznieniem albo wcale, zwlaszcza jak i ch zwyprzeklinasz :D

Na szczęście jest jakiś wybór i każdy sobie dobierze coś co mu odpowiada i nie zawodzi. :)

Predi 06.02.2005 15:13

@rycho, maj3 - najpewniej lokalizacja... bo na podkarpaciu dzialala (pol roku temu), na slasku 100% userow dziala okazyjnie (przez ostatnie pol roku), kolegom z wawy chodzi, z krakowa roznie, ale lepiej niz u mnie.....
w kazdym razie i tak syf bo jakos wszystko inne chodzi :|

@nimal - owszem... za baaardzo duzym opoznieniem albo wcale, zwlaszcza jak i ch zwyprzeklinasz :D

nimal 06.02.2005 15:05

imho kijowa bo:
- mala pojemnosci i wrecz zenujace ograniczenie wiekosci przesylki wchodzacej/wychodzacej (to zdaje sie poprawili, ale jak zakladalem uzywane przezemni do dzis skrzynki wp byla po prostu smieszna, a i dzis pozostaje w tyle za innymi chocby i darmowymi skrzynkami)
- ponoc (nie uzywam skrzynki wiec nie mialem z tym bezposrednio do czynienie) pomoc techniczna odpowiada z duzym opoznieniem na zapytania
- wyglad programu do obslugi skrzynki przez net jest zenujacy - wiecej ozdobnikow niz miejsca na podglad maila :|
- dodawanie reklamy...

ale to imho - kazdy uzywa to co lubi i to do czego ma dostep ;)

rycho 06.02.2005 14:56

@Predi
Chyba masz kiepską lokalizację.
WP ma co prawda niepiękną stronę, ale poczta działa mniej zawodnie niż na Onet.pl czy Web.de gdzie też mam konto.

maj3 06.02.2005 14:54

Cytat:

Napisany przez Predi
hehe i tu sie mylisz :P
narazie max co wyciagnalem na laczu to bylo 0,5mb/s, a jak stawialem serwer ET dla forumowiczow to gralo nas 16-stu z pingami 80-120 wiec lacze jest raczej gicior.... zrob tak na neostradzie

a problem jest i przegladarka i progsami, na moim i na cudzym kompie, moja i nie moja skrzynka, moj, nie moj system itd.

aha a ja mam 128 k/s i zero problemów||
widac nie wazne jak szybkie łacze ale gdzie je sie ma^_^ ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47.