![]() |
Najpiękniejsi
Widzieliscie finał plebiscytu na najpiekniejsza kobiete i mezczyzne w Polsce..wygrali Otylia I Żebrowski,...no i tak mnie zastanawia co jest takie piekne w tej Otyli, bo mi sie podobaja tylko jej medale...:)
|
Cytat:
|
Te wszystkie konkursy organizowane przez TVP są jednym słowem o kant dupy obić. Co roku ci sami ludzie, zmieniają się tylko miejscami. Raz sa w jurii, za rok sa nagradzani a za dwa są prezenterami tych wielkich baliiiiii. Olać to :)
|
Cytat:
|
ale to chyba Viva organizowała ale jeden kit, powinni nazwac ten konkurs najpopularniejsi a nie najpiekniejsi...:|
|
Otylia prezentuje sie w reklamach nie lepiej niż Małysz :D:D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
bo jakoś nie kumam czaczy co ty nawijasz ??? |
Dupa a nie najpiekniejsi. Niektorzy nominowani to mnie po prostu smieszyli :haha:.
|
Lubią się podlizywać tylko co oni z tego mają...
|
jaki problem, przeciez wiadomo ze to pic na wode fotomontaz...........
|
... no nie chwaląc się, ja jestem stosunkowo piękny, ale nie byłem nominowany :O :O :ysz:
|
myślę, że podobało się jak Otylia sepleni w tych reklamach: "misztrzostwo szwiata wszród ofert..." :)
|
Zebrowskiego oceniac nie bede bo jakos pociagu zadnego w tym kierunku nie czuje, ale Otylka... moja Zona jest najpiekniejsza || codziennie na ulicy mozna spotkac ladniejsze od Otylki dziewczeta...
|
Tak miedzy nami to ta Otylia nie ma nic w sobie dziewczycego. Ma bary jakby przez 30 lat wrzucala wegiel do pieca na pokladzie transatlantyka.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |