![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A fuj!!! :bicz: latet |
tak odpalić program booktype zaznaczyć w dolnym okienku DVD-ROM dać change i zostawić do końca palenia i potem już się niczym nie martwić - obojętnie decrypter/nero/alcohol itp. itd.
|
Cytat:
Pozdrawiam, latet (LG4163B) |
Jak to mówią lepszy Benek niż bębenek ! :piwo:
Oj , długo mnie nie było ! :) |
Cytat:
|
Cytat:
A TU trzy zdania na temat Benka :czytaj: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
bylem dzisiaj w kilku sklepach ale tego benqa to ani śladu.....??? |
Proponuje Benq 1620 :D
|
Witam all.
Niebylo mnie tu chyba wieki.... a jako wieloletni użytkownik napędów marki LG zastanawiam się dlaczego tak uprzedzacie wszystkich do tej firmy... mialem dwa czytniki Lg52 - fakt, to byl shit później cdrw16 - solidny palnik, sprzedalem sąsiadowi który już trzeci rok ją katuje plus moje 2 to razem 5 lat dalej byla cdrw32 - zgodzę sie że nagrywala fatalnie, zostala spalona razem z polową kompa w czasie burzy..... teraz od ponad dwóch lat katuje lg8481b - zero problemów tak więc nie każdy napęd lg to shit, mialem przez pól roku dvd-rom16 litka i to dla mnie typowy szajs, rzęźił, stękał, a praca tacki to jeden wielki zgrzyt! może przez ten napęd tak się uprzedzilem do liteonów, nie wiem teraz do rzeczy: nadeszła ta chwila że i ja muszę kupić palnik dvdr, powiedzcie mi czego nie ma , lub co nie wypali lg4163b, w czym jest gorszy od litka 1653s? nie chce tu wszczynac burdy lg vs litek, po przeczytaniu wielu wątków na tym forum sklaniam sie raczej do zakupu litka, w alternatywie jest wspomniane lg lub nec 3520a. co jest w boxie 1653s bo różnica jest 7 zlociszy, czy warto doplacac za pudelko..... i jeszcze jedno : który z tych napędów najlepiej pali plyty pod kątem bezproblemowego odtwarzania w stacjonarnym dvd ( CyberHome dvd/divx 462) pozdrawiam |
no a ja polece Plexa 716 ale wiadomo kazdy chwali to co ma i zawsze beda spory ktora wziac
|
Ja tam mimo wszystko polecam dalej litka za prostotę ustawiania bit settingu i dużo innego fajnego softu do niego. A że nie jest to mistrzostwo świata w wypalaniu - no cóż.
Gdyby w Pionierze dało się ustawić BS w taki sposób jak na Litku - To miałbym faworyta. A tak chyba mi przyjdzie zaprzyjaźnić się z Litkami jeszcze bardziej (no może być jeszcze Nec (ale na nieoryginalnym biosie z tego co wiem) |
Cytat:
ja mam LG i LiteOn w kompie ...tak więc chyba pozostało mi sędziować owe spotkanie :) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |