![]() |
Wałęsa vs Radio Maryja
Być może to widzieliście (ja w panoramie) i było to piękne. W końcu ktoś publicznie powiedział co sadzi o tym radiu.
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...38vWvQ%2FaB%2B |
"Grupa psycholi od Rydzyka" <---dobre :spoko:
|
Cytat:
zamiast do Redemptorystów powinien był wstąpić do Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. Zakon ten bardziej znany jest pod nazwą Krzyżaków. "Ja mu w imieniu swoim przebaczam ale on znieważył Zakon, a znieważając Zakon, znieważył Chrystusa Pana, a tego wybaczyć nie mogę" - cytat z Sienkiewicza pasuje jak ulał do wielu wypowiedzi Rydzyka. A mi się wydaje że to wszystko jest celowe i planowe. Najpierw zaatakowano bastion prałata Jankowskiego, teraz przyszła kolej na Rydzyka. Kto to robi? Trudno powiedzieć ale ja od tego nawet przez internet czuję czosnek. Importowany z Brukseli oczywiście. A co do całej tej historii to nie wiem. Ani Jankowskiego ani Rydzyka nie lubię ale w tym przypadku zastanawiam się czy stosowane lekarstwo nie jest gorsze od choroby. |
czytalem ten list w GW i sadze, ze nie napisal go prosty Lechu.
|
na wp jest sonda kto uwaza podobnie jak Walesa - 80% na "tak" :D
|
Brawo Lechu !!!
|
Lechu zaszala sobie:)
|
Lesiu wreszcie powiedział coś sensownego :)
|
Prawde gada...
|
Lechu sie do wyborow prezydenckich szykuje :> no choc raz cos mu wyszlo (mowie oczyscie o okresie pokomunistycznym - wczesniej byl potrzebny taki jaki byl :) )
|
Ja tam nie jestem za Rydzykiem ale powiem od siebie tyle że Wałęsa to niewiele więcej jest wart od Rydzyka :bicz: :worek_tre Nie bede pisał więcej bo wg mnie nie warto zasmiecac forum dyskusjami politycznymi
Pzdr. |
i bardzo dobrze mowia!!!!
to cale radio czasem pzresadza,pokazuja prawde taka jaka oni hcca pokazywac a nie taka jaka jest w rzeczywistosci. wiem co mowie, bo moja babcia jest wierna sluchaczka i czasem wole siedziec cicho niz sie z nia klocic na pewne tematy, bo to jest bez sensu. ale ejdno ejst pewne... dla mnie to oni tam wciskaja po prostu ciemnote! |
Ja na "tak"... Choc Walesa nie jest blyskotliwym politykiem, tak co do Rydzyka ma racje...
|
W końcu ktoś odważył się powiedzieć publicznie co sądzi na temat psychola Rydzyka i chwła mu za to. Tak trzymac Lesiu ;)
POzdro |
to powinno byc w temacie z dowcipami, ale zamieszcze tutaj:
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...uPS7hHlAKwdq3y :D rydzykowi malo juz forsy i slawy :D chce byc premierem :D ps. swoja droga....... jezeli ta partia wejdzie do sejmu to czego nam jeszcze trzeba do totalnej kompromitacji politycznej? :podbite: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:18. |