![]() |
@pawelblu
prawda jest taka że jeszcze niezdarzyło się aby użytkownik 4163 miał jakieś problemy ze swoim palnikiem. Wiem napęd jest nowy na rynku ...ale nowe też są pioniery 109 nec'ki 3520a czy benq 1620 .............. |
Cytat:
|
@HIFI
dzięki za poparcie i :piwo: @VIZZARD mam jeszcze liteona 1633 USB jak byś niezauważył.....więc może jednak dojdziemy do czegoś.......a że nie znalazł się w podpisie hmmm..... za dużo by pisać... :cool: |
@HIFI
:piwo: za rozsadek i nie uleganie tlumowi || |
No!
To skoro teraz już wiemy co kupić :taktak: Nie pozostaje nam nic innego jak iść do sklepu ... po browar :piwo: :czar: |
Pozwolę się wtrącić w tą dyskusję i powiem tylko tyle: WSZYSCY TYLKO KUP PIONEERA, NECA, PLEXTORA no i kupiłem Pioneera 109 a oto efekt :czytaj: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=48479
zreszta z pozostałą dwójką z wielkiej trójcy nie jest lepiej. Popieram opinie @VANTWG i apeluje o bardziej obiektywne wypowiedzi. Wymieniłem Pioneera 109 na LG 4163 tylko dla tego, że nie znalazłem postów tego typu "Wada PIONEER 109, NEC 3520A lipa, NEC ND-3520A czy to normalne?" Dziwne, że nie ma takich postów o LG 4163, może nikt tego nie kupuje albo nie jest taki zły. @VANTWG dla ciebie :piwo: nie daj sie zakrakać. Ja też kiedys myślałem, że LG to szajs ale jak porównam 4163 ja do 109 pioniera to nie pozostaje mi nic innego jak wypić :piwo: dla uczczenia zakupu LG 4163. :) |
Cytat:
Ale z piaskownicy już wyrosłem I nie podniecają mnie tematy: "Który napęd jest najlepszy? ???" Oraz: "Na pewno mój! (( " Ten co mam - DLA MNIE jest dobry, a nawet bardzo dobry I to mi wystarcza :taktak: Dlatego ewentualnie mogę go polecać, ale nie narzucać :D :mruga: |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43421 Ten temat powinien sprostac Twoim oczekiwaniom. W tym temacie Benq jest najlepszy 8 ) EDIT Teraz widze ze tam tez juz niebardzo. Co za czasy ... |
Cytat:
Albo obrzucać się śnieżkami :taktak: :D |
Cytat:
Oczywiście! możemy zrobić bitwę pancerną ! :spoko: |
Cytat:
Ale czy w tym temacie mamy szanse dojść do czegoś poza tym: Cytat:
:> |
Cytat:
|
No i jak pawelblu?
Doczekałeś się? :D Z posta wyszła dobra riposta :spoko: BTW Jak to fajnie założyć temat: "Co kupić?" Od razu forum nabiera rumieńców :zawstydz: A nie tylko te testy i testy ... :blee: :czar: |
Cytat:
A ty wiesz co to jest USB jestem w szoku :O i jeszcze w wiekszym ze masz litka pewnie po to zeby robic tosty :) co jeszcze masz na USB :> Jak ladnie napisales MOIM nie dopisales szajsowatym liteonem 1633SX bo jakos nie widze zeby LG zaakceptowal taka wspolprace :D I nie badz papuga ja pierwszy :D napisalem o twoim pozimie intelektualnym |
Cytat:
I chciałbyś o tym porozmawiac ? || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |