![]() |
on w to jeszcze gra!!!
|
moja wina, zle przeczytalem, ale podanie danych nie zaszkodzi
|
Cytat:
|
Cytat:
Nowe Gta jest troche wybredne zwlaszcza co do niektorych kart grafiki i plyt glownych. |
zmniejsz detale. wylacz programy w tle
|
problem z Gta VC
ciongle mi sie zawiesza niewiem co zrobic ((
|
Cytat:
Prawdę powiedziawszy to nic :D |
Chyba nie rozumiem... - ja nie mam save do tej misji - to co moge zrobic?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Karawanu nie mozna ZDOBYC...ale DA sie pojezdzic!!!
THUGSTOOLS - wszystkie bronie PROFESSIONALTOOLS - All Wszystkie profesjonalne bronie NUTTERTOOLS All - Wszystkie dziwne bronie PRECIOUSPROTECTION - pancerz ASPIRINE - Full zdrowia ICANTTAKEITANYMORE - popełniasz samobójstwo YOUWONTTAKEMEALIVE - zwiększasz ilo***182;ć gwiazdek LEAVEMEALONE - zmniejszasz ilo***182;ć gwiazdek DEEPFRIEDMARSBARS - Tommy robi się grubszy PROGRAMMER - Tommy staje się skinem CERTAINDEATH - Tommy zaczyna palić STILLLIKEDRESSINGUP - Zmiana ubrań CHEATSHAVEBEENCRACKED - Tommy to Ricardo Diaz LOOKLIKELANCE - Tommy to Lance Vance MYSONISALAWYER - Tommy to Ken Rosenberg ILOOKLIKEHILARY - Tommy to Hilary King ROCKANDROLLMAN - Tommy staje się rock`n`Rollowcem ONEARMEDBANDIT - Tommy to Phil Cassidy IDONTHAVETHEMONEYSONNY - Tommy to Sonny Forelli TRAVELINSTYLE - dostajesz auto GETTHEREQUICKLY - dostajesz auto GETTHEREVERYFASTINDEED - dostajesz sportowe auto GETTHEREAMAZINGLYFAST - dostajesz sportowe auto THELASTRIDE - Dostajesz karawan ROCKANDROLLCAR - Dostajesz super autko RUBBISHCAR - Pan Złomu GETTHEREFAST - Sabre Turbo(?) BETTERTHANWALKING - wszyscy s***177; golfistami WHEELSAREALLINEED - samochody s***177; niewidzialne BIGBANG - samochody wybuchaj***177; SEAWAYS - samochody wisz***177; nad wod***177; MIAMITRAFFIC - Agresywni kierowcy AHAIRDRESSERSCAR - Różowe auta IWANTITPAINTEDBLACK - czarne auta COMEFLYWITHME - mała grawitacja HOPINGIRL - dziewczyny wsiadaj***177; do twojego auta LOADSOFLITTLETHINGS - sportowe auta maj***177; duże opony AIRSHIP - łódki potrafi***177; latać GRIPISEVERYTHING - Doskonałe prowadzenie ALOVELYDAY - słoneczna pogoda APLEASANTDAY - ***182;rednie zachmurzenie ABITDRIEG - duże zachmurzenie CATSANDDOGS - burzowa pogoda CANTSEEATHING - mglista pogoda ONSPEED - wszystki dzieje się szybciej BOOOOOORING - wszystko dzieje się wolniej LIFEISPASSINGMEBY - czas przyspiesza FIGHTFIGHTFIGHT - geje wszczynaj***177; zamieszki NOBODYLIKESME - geje cię nienawidz***177; CHASESTAT - Miernik poziomu mediów OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - uzbrojeni geje GREENLIGHT - Wszystkie ***182;wiatła zielone FANNYMAGNET - Grupy Tommy`ego CHICKSWITHGUNS - Dziewczyny nosz***177; bronie Troche rzuca sie w oczy, ale wymiata niezle... Nistety w odroznieniu od tego z misjii, ten nie ma "pasazera". |
Cytat:
Cytat:
|
@Joe_Doe
Z tego co mi wiadomo to nie |
A ja mam pytanie o VC. Mozna gdzies zdobyc karawan, za wyjatkiem misji?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |