![]() |
ifo.vob ?? jak to nagrac ??
mam wielka prosbe.. pewnie wielu bedzie sie smialo ale i tak zapytam !! jak nagrac film ktory mam w plikach .. ifo i vob .... wybieram w nero DVD-Video i che dodac pliki .. ale nie wszystkie chca sie dodac.... do katalogu "VIDEO_TS" .. ktore pliki i gdzie powinny byc umieszczone .. prosze o odp.. na to proste pytanie.. dzieki z gory.... dodam ze sa to pliki vob , ifo i bup..cala "struktura" plyty.... jeszcze raz dzieki !!!!
|
Wszystkie jak jeden muszą iść do VIDEO_TS. A może są uszkodzone i nie wejdą ??
|
no wiec.. nie wiem czy t o pisac to co pisze.. bo myslem ze na tym forum ....taki problem jak moj to dla wiekszosci ludzi z tego formum to pestka.. jednak nie doczekalem sie zednych wskazowek poza jedna(i bardzo dziekuje za ta jedna) ....ale napisze.... blad tkwil w nazwie plikow.... poprostu pliki z filmem nazywally sie ***osiolek****.vob
a jak powinna wygladac prawiidlowa nazwa to sie chyba nie bede rozpisywal.. heh... ale i tak dzieki.... |
Nazwa np. Vts_01_0.vob , Vts_01_1.vob , Vts_01_2.vob . Pewnie pomoże Ci tylko wykasowanie przedrostka tego "osiolek" i Nero przyjmie :D
|
no dokladnie.........tak wczesniej zrobilem.. i poszlo....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:54. |