![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
ifo.vob ?? jak to nagrac ??
mam wielka prosbe.. pewnie wielu bedzie sie smialo ale i tak zapytam !! jak nagrac film ktory mam w plikach .. ifo i vob .... wybieram w nero DVD-Video i che dodac pliki .. ale nie wszystkie chca sie dodac.... do katalogu "VIDEO_TS" .. ktore pliki i gdzie powinny byc umieszczone .. prosze o odp.. na to proste pytanie.. dzieki z gory.... dodam ze sa to pliki vob , ifo i bup..cala "struktura" plyty.... jeszcze raz dzieki !!!!
Ostatnio zmieniany przez j2qb3 : 26.02.2005 o godz. 21:44 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Wszystkie jak jeden muszą iść do VIDEO_TS. A może są uszkodzone i nie wejdą ??
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
no wiec.. nie wiem czy t o pisac to co pisze.. bo myslem ze na tym forum ....taki problem jak moj to dla wiekszosci ludzi z tego formum to pestka.. jednak nie doczekalem sie zednych wskazowek poza jedna(i bardzo dziekuje za ta jedna) ....ale napisze.... blad tkwil w nazwie plikow.... poprostu pliki z filmem nazywally sie ***osiolek****.vob
a jak powinna wygladac prawiidlowa nazwa to sie chyba nie bede rozpisywal.. heh... ale i tak dzieki.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Nazwa np. Vts_01_0.vob , Vts_01_1.vob , Vts_01_2.vob . Pewnie pomoże Ci tylko wykasowanie przedrostka tego "osiolek" i Nero przyjmie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
no dokladnie.........tak wczesniej zrobilem.. i poszlo....
|
|
|
|
![]() |
|
|