Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jest akcja - zmieniamy orbite Ziemi (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jest-akcja-zmieniamy-orbite-ziemi-48985/)

mr_spock 04.03.2005 04:31

Cytat:

Napisany przez yahol
Bylo juz kiedys :D
Amerykance (ci to maja po******e w glowach) wymyslili, ze gdyby doszlo do konfliktu z USA, to (chinczycy - oczywiscie) podskakujac w rytm okreslonego planu, wywolaliby trzesienia ziemi w Stanach :D
Autentyczne.
Osobiscie mysle, ze u chinczykow (u yankesow - tez) wszystko jest mozliwe i mozemy spodziewac sie ze juz jakies specjalne komanda, po bagatela 1-2 miliardy chiczykow - trenuja podskoki. :D

Ja mysle, ze gdyby doszlo do konfliktu to chinczycy zamiast bomb wywalali by z samolotu swoich obywateli, ci udezajac o ziemie powodowali by ogolny paraliz, zniszczenie i destrukcyjnie wplywali by na psychike dbajacych o prawa czlowkieka amerykanow

woitas 03.03.2005 07:37

po co podskakiwać. wystarczy umieścić ładunek nuklearny wzdłuż uskoku kalifornijskiego i zdetonować :P

yahol 03.03.2005 00:40

Bylo juz kiedys :D
Amerykance (ci to maja po******e w glowach) wymyslili, ze gdyby doszlo do konfliktu z USA, to (chinczycy - oczywiscie) podskakujac w rytm okreslonego planu, wywolaliby trzesienia ziemi w Stanach :D
Autentyczne.
Osobiscie mysle, ze u chinczykow (u yankesow - tez) wszystko jest mozliwe i mozemy spodziewac sie ze juz jakies specjalne komanda, po bagatela 1-2 miliardy chiczykow - trenuja podskoki. :D

Stef 03.03.2005 00:25

6 miliardow ludzi mialoby jednoczesnie skoczyc?? paranoja...
i niewykonalne na dodatek. bo pan kowalski z warszawy skoczylby o sekunde pozniej niz kowalski z krakowa a na przyklad 10 sekund pozniej niz kowalski z new yorku.
ale pomysl.... serio *****ny :)

andrzejj9 02.03.2005 21:34

Cytat:

Napisany przez TORQUE
a może w ten sposób Ziemia straci swoją orbitą i wadnie w czarną dziurę lub coś podobnego, albo zacznie się zbliżać w kierunku słońca i będą z nas jajka sadzone. pomyślał ktoś o tym?

Ja ;)

Napisałem wcześniej, że jeśli rzeczywiście coś takiego mogło mieć jakikolwiek wpływ na ruch Ziemi to tylko skończony idiota zapoczątkowałby taką akcję. Rezultaty na 99, 9999999 itd. procent byłyby dla wszystkich mieszkańców Ziemi opłakane.. Tyle, że pewnie już nie miałby kto płakać...

qfir 02.03.2005 20:56

Cytat:

Napisany przez epol
Nie wiem czy mam sie plakac czy smiac?

mozesz i to i to ;]

epol 02.03.2005 20:50

Nie wiem czy mam sie plakac czy smiac?

Patrixs 02.03.2005 19:43

Żeby zmienić orbitę ziemi to wystarczą tylko Chińczycy :]

TORQUE 02.03.2005 19:31

a może w ten sposób Ziemia straci swoją orbitą i wadnie w czarną dziurę lub coś podobnego, albo zacznie się zbliżać w kierunku słońca i będą z nas jajka sadzone. pomyślał ktoś o tym?

mr_spock 02.03.2005 19:22

Cytat:

Napisany przez bakupl
A jak będzie trzęsienie Ziemi i skorupa pęknie?

Ja bym sie raczej obawial, ze w calej europie wschodniej i polsce zawala sie bloki z wielkiej plyty :| :'(

bakupl 02.03.2005 19:03

A jak będzie trzęsienie Ziemi i skorupa pęknie?

czero 02.03.2005 18:33

Cytat:

Napisany przez RoKFoR
Wiec jak chcecie cos zmienic na Ziemi to wywolajcie fale.

Ale juz jest akcja "Pokonamy fale" :haha:

RoKFoR 02.03.2005 18:12

Przez fale tsunami doba sie zmniejszyla czy zwiekszyla o ~0.02 sekundy
Wiec jak chcecie cos zmienic na Ziemi to wywolajcie fale.

.::piotrek::. 02.03.2005 18:07

Hehe, dobre || Na moj skok moga liczyc, potem bede opowiadal swoim dzieciom ze dzieki tatusiowi ziemia sie przesunela ;p

mr_spock 02.03.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez Kucyk
Najwyżej foki i białe niedźwiedzie, bo pingwiny żyją na Antarktydzie.

A byc moze, nie znam sie na pingwinach i innych linuxach
;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36.