![]() |
Cytat:
|
ja ostatnio miałem tez problem z otwarciem mpg..moze sproboj tego ..mnie to pomogło
|
Miałem podobny problem żadne sterowniki niepomagały i w moim kompie ten problem rozwiązał Norton system ale mam pod opieką jeszcze jednego kompa i tam kompletnie nic nie pomaga podejrzewam jakiś konflikt sprzętowy , jestem na etapie wymiany poszczególnych elementów (zmieniłem kartę dzwiękową jak narazie bez efektów)
|
no i leci na offtopic
a co do tematu to sadze ze nic nie da tu instalowanie codecow trzeba po prostu odtworzyc to jakims playerem dvd np windvd :) |
.
na codekach sie nie znam wogole |
zaistalowałem wszstko chyba.... tak jak było domyślnie zaznaczone w instalatorze
|
jednym z zachwalajacych bylem ja :) Napisz jakie kodeki zainstalowales z Nimo, bo jak wszystkie to fakt ze moglo sie wysypac. Ja zawsze proponuje wersje basic i potem jesli nadal jest cos nie tak doinstalowywanie kolejnych
|
codeki
wszedłem w posiadanie pewnego filmu, który jak wyczytałem sobie w *.nfo jest ripowany z DVD - niestety nie podano tam dodatkowych inforamcji co do codeka. pliki [cd1 & cd2] są w mpg. mały przydatny programik telllmeaboutdivx nie sprawdza się. nie moża wyciągnąć potrzebnych mi informacji o pliku. zainstalowałem więc nimo codek czy jakoś tak [któś go juz tu na forum zachwalał - możliwe, że ktoś z następująchych: Zetoxa, dragal, -Sid-The-Rat=>, obar, cana] - efekt mizerny. w ogóle mam tylko dźwięk bez obrazu. jako, że jak wspomniałem jest to ripowane z DVD i jest w mpg zainstalowałem też M2v COdec !! ktory pamietam uzywalem by cos ripowanego móc obejrzeć. cały czas nici. jakieś sugestie ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |