![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
codeki
wszedłem w posiadanie pewnego filmu, który jak wyczytałem sobie w *.nfo jest ripowany z DVD - niestety nie podano tam dodatkowych inforamcji co do codeka. pliki [cd1 & cd2] są w mpg. mały przydatny programik telllmeaboutdivx nie sprawdza się. nie moża wyciągnąć potrzebnych mi informacji o pliku. zainstalowałem więc nimo codek czy jakoś tak [któś go juz tu na forum zachwalał - możliwe, że ktoś z następująchych: Zetoxa, dragal, -Sid-The-Rat=>, obar, cana] - efekt mizerny. w ogóle mam tylko dźwięk bez obrazu. jako, że jak wspomniałem jest to ripowane z DVD i jest w mpg zainstalowałem też M2v COdec !! ktory pamietam uzywalem by cos ripowanego móc obejrzeć. cały czas nici. jakieś sugestie
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
jednym z zachwalajacych bylem ja
Napisz jakie kodeki zainstalowales z Nimo, bo jak wszystkie to fakt ze moglo sie wysypac. Ja zawsze proponuje wersje basic i potem jesli nadal jest cos nie tak doinstalowywanie kolejnych
|
|
|
#3 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
zaistalowałem wszstko chyba.... tak jak było domyślnie zaznaczone w instalatorze
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
.
na codekach sie nie znam wogole
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 05.12.2002 o godz. 15:48 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
no i leci na offtopic
a co do tematu to sadze ze nic nie da tu instalowanie codecow trzeba po prostu odtworzyc to jakims playerem dvd np windvd
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Miałem podobny problem żadne sterowniki niepomagały i w moim kompie ten problem rozwiązał Norton system ale mam pod opieką jeszcze jednego kompa i tam kompletnie nic nie pomaga podejrzewam jakiś konflikt sprzętowy , jestem na etapie wymiany poszczególnych elementów (zmieniłem kartę dzwiękową jak narazie bez efektów)
|
|
|
#7 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
ja ostatnio miałem tez problem z otwarciem mpg..moze sproboj tego ..mnie to pomogło
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Codeki - dziwne problemy | epol | Off topic | 18 | 27.03.2005 23:02 |
| Problem z dzwiekiem , jest charczący (chyba chodzi o codeki) | SLAYER | Off topic | 0 | 06.06.2003 22:36 |