![]() |
Nie jest możliwe dociagnięcie brakujacej części którą wytniesz emulem.
Był juz taki temat chyba na forum poszukaj. |
otworzyc *.bin umiem ,problem zaczyna sie przy otwieraniu data2.cab niemoge go wyrzucic calego bo zajmuje 588mb z 700mb cdka chce z niego wykroic 1 rzecz
|
1) napewno zmiana tematu by sie przydala bo ta nic nie mowi a nawet wprowadza w blad
2) *.bin otworzysz kazdym progsem typu alcochol 120 albo daemon tools, jezeli nie, to nagraj na plytke i wtedy sie dostaniesz do tego pliku 3) potem skopiuj na dysk te pliki oprocz tego co nie chcesz i zrob nowy image np. alcocholem 4) na format emula ??? po prostu wrzuc do katalogu udostepnianych imo |
czym otworzyc *.cab ??
czy ktos mi powie czy idzie jakos otworzyc obraz plyty *.bin [ja otwieram win iso] po czym otworzyc znajdujacy sie tam plik DATA2.CAB [cabinet niedaje rady , a install shied'a niemam] wyrzucic cos z tego pliku[w pliku data2.cab zassalem zepsuta czesc i wiem jak sie nazywa] po czym zamknac obraz, zmienic go na foramt plikow emula ,wrzucic do emula a nastepnie zeby emul zaczal sciagac to co wykroilem [zepsuta czesc] Wiem ze troche to skomplikowanie napisalem i czesc postu nienadaje sie na te forum ale moze ktos...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:11. |