![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
czym otworzyc *.cab ??
czy ktos mi powie czy idzie jakos otworzyc obraz plyty *.bin [ja otwieram win iso] po czym otworzyc znajdujacy sie tam plik DATA2.CAB [cabinet niedaje rady , a install shied'a niemam] wyrzucic cos z tego pliku[w pliku data2.cab zassalem zepsuta czesc i wiem jak sie nazywa] po czym zamknac obraz, zmienic go na foramt plikow emula ,wrzucic do emula a nastepnie zeby emul zaczal sciagac to co wykroilem [zepsuta czesc] Wiem ze troche to skomplikowanie napisalem i czesc postu nienadaje sie na te forum ale moze ktos...
Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 16.03.2005 o godz. 17:12 |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
1) napewno zmiana tematu by sie przydala bo ta nic nie mowi a nawet wprowadza w blad
2) *.bin otworzysz kazdym progsem typu alcochol 120 albo daemon tools, jezeli nie, to nagraj na plytke i wtedy sie dostaniesz do tego pliku 3) potem skopiuj na dysk te pliki oprocz tego co nie chcesz i zrob nowy image np. alcocholem 4) na format emula po prostu wrzuc do katalogu udostepnianych imo
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
otworzyc *.bin umiem ,problem zaczyna sie przy otwieraniu data2.cab niemoge go wyrzucic calego bo zajmuje 588mb z 700mb cdka chce z niego wykroic 1 rzecz
|
|
|
|
#4 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Nie jest możliwe dociagnięcie brakujacej części którą wytniesz emulem.
Był juz taki temat chyba na forum poszukaj. |
|
|
|
![]() |
|
|