![]() |
Palarki Soniaka mają coś takiego z tym x40(to niby ma powodować że wolniej kręcąc mamy ciszej w domu) wystarczy jednak po wetknięciu CD-R przytrzymać przycisk wywalania 10sek. i mamy x48...
|
Coś musisz knocić, że ci nie wychodzi z tym bitsetingiem. U mnie wszystko działa OK na oryginalnym firmware litka JS05.
|
zrobilem lekkie porownanie i wyszlo na to iz
LiteOn 1673S z biosem od Sony DRU720A generuje mniej bledow PI oraz PIF podczas nagrywania ale obniza mozliwosci nagrywania CD-R do 40x no i oczywiscie umozliwia bitsetting :) z biosem liteona S02 zauwazylem wiecej bledow niz biosem od Sony, a ponad to nie ma bitsettingu :( moze w nastepnych wersjach cos sie poprawi, w obu przypadkach odczyt wydawal sie byc na podobnym poziomie (po moddingu w omnipatcher) wiec chyba zostane na biosie od SONY DRU 720A do czasu az cos sie nowego nie urodzi u Litka :ysz: pozdrawiam :piwo: |
Można też DVDDecrypterem
|
Ilość załączników: 1
faktycznie spoko przeszlo, dodatkowo zmodyfikowalem omnipatcherem bios i smiga ok
wlasnie wypalilem plytke (esperanza x4) i zrobilem jej weryfikacje moze ktos oceni jej wyniki ____________ PI total 1657 PI peak 8 PI avg. 4 ____________ PIF total 45 PIF peak 3 PIF avg. 0 |
Ja tak mam i wszystko działa.
|
Cytat:
bo nie chcialbym sobie zwalic nagrywarki ... :ysz: napiszcie jak wam to wychodzilo |
Firmware JS02 nie obsługuje bitsettingu, jedyna rada to firmware od sony dru-720A i i na stałe ustawienie bitsetting w Ominipather.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
moze omnipatcher nie radzi sobie z tym biosem jeszcze dobrze ;)
|
ALe chwila, mowicie aby na stale zmienic w BIOS-ie... ja pytam jak, to okienko mam wyszarzone i nic z tym zrobic nie mozna.
|
Właśnie. Cały problem w tym, że to forum nie działa dobrze w Operze (której używam) - okienko SZUKAJ pokazuje się gdzieś pod spodem i widać tylko górny napis.
|
Cytat:
SZUKAJ :bluzga: |
W tym względzie jestem zupełnie "zielony"
Co to jest bittsetting? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |