![]() |
Cytat:
no i? to nie zmienia faktu wezmę przy okazji jej telefon do domu i zgram jej przez IRDE |
Bardzo dziwne. Jesli masz czas to przejdz sie do salonu Ery. Zobaczymy co wykombinuja :> Albo zadzwon na BOK z abonamentu jesli masz bezplatny.
|
Cytat:
Cała żecz się rozchodzi się o to że na taktaku ani w Noki ani Sagem'ie GPRSU nie ma a na karcie abonamentowej ery GPRS jest i na Sagemie i na Noki :) Usługa GPRS jest aktywowana przynajmniej tak pisze w iTakTak i ponadto potwierdzenie SMS przyszło że GPRS został włączony :) a nie działa :( |
Dalej nie wiem z jakies sieci byla ta karta abonamentowa? Byc moze ze tel jest skonfigurowany pod inna siec.
|
Cytat:
Moi rodzice kupili sobie nokie na abonament to mam dostep do karty sim w wersji abonamentowej to jak wkładam do fona karte sim abonamentową to wszystko działa a na mojej już nie wywala brak GPRS i czy użyć GSM :) oczywiście przez GSM łaczy się bez problemu :) GPRS aktywowywane przez kod ekspresowy, i przez iTakTak zero rezultatów zawsze to samo :) prubowałem deaktywować i aktywowac na nowo GPRS i nic ciągle to samo :( PS. Zastanawiam się nad kupnem pakietu heji tylko nie wiem czy tam działa GPRS i czy można już w heji wysyłać MMS, bo kiedyś nie można było :> |
Cytat:
Cytat:
|
Włożyłem do Sagema karte sim abonamentową i gprs działa :) czyli wychodzi że TAKTAK-u nie ma GPRS (a przynajmniej gprs nie działa :( ale lipa :(
|
Cytat:
JPEG 128X128 2,8kB ... przy okazji sprawdze jeszcze raz ustawienia komy. |
A ja mam TATTAK i telefon Sagem My X 5-2 i jak łacze się do EraOMIX to wywala że brak GPRS i czy połaczyć przez GSM :(
GPRS jest właczone w iTAKTAK co to może być :> |
Z tego co pamietam to Nokie moga przyjmowac MMSy nie wieksze niz 40kB, wiec moze w tym tkwi problem. Przekonalem sie o tym na wlasnej skurze wysylajac z Siemensow na Nokie MMSy o duzo wiekszych rozmiarach.
|
Cytat:
|
pytanie moje :)
mam pytanko.
ostatnio chciałem przesłać koleżance MMS z grafiką którą miałem w folderze w telefonie (Nokia 6100). Utworzyłem nową wiadomość, dodałem obrazek i wysłałem tak jak robiłem to wcześniej wysyłając komuś innemu. Telefon poinformował, że wiadomość została wysłana, ale koleżnka nic przez kilka minut nie zobaczyła :/. Również ma Nokie 6100, na karte SimPlus. Po jakiś 15 min przyszedł do niej sms z informacją - podaną stroną www, chyba jakimś hasłem i o tym, że spod mojego numeru zostało coś wysłane, obrazka w tym esie nie było :(. O co chodzi chłopaki? Czy może to to, że koleżanka miała 1 gr na koncie? :) pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
pozdr. |
Jakim programem mogę zamienić pliki MIDI na WAVE i odwrotnie?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:41. |