![]() |
Nadchodzą 'polskie' komórki
Czytajcie:
http://www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=76723 Jestem ciekawy jak to sie dalej potoczy :) |
fajneee.. ciekawie wyglada i cena przystepna, tylko moze jakosc nie bardzo, ale to wyjdzie w ranu..
|
Ja nie wroze temu dobrego rozwoju. Ze wzgledu na firma ktora sie za to wziela. Manta kojarzy mi sie z tania, a wcale nie solidna firma. No ale poczekamy, zobaczymy...
|
fajna... tylko słaba bateria...
|
Manta? to napewno bedzie gowno :taktak: ale moge sie mylic (i to bardzo)
|
niekoniecznie.Tak samo powiedzialem jak kupil moj tatus DVD Manty (emperor2) a to czyta wszystkie plyty jakie sie wsadzi. Nie bylo narazie DivX`a ktorego nie przeczyta. Swietne jest
Co do telefonu to moze cos sie ruszy w swiecie GSM a nie ciagle NOKIA, SIEMENS, NOKIA, SIEMENS i SONY ERICSSON :D Wyglada telefonik ciekawie...podhcodzi troche pod samsunga...ale zobacyzmy.Dzieki epol za info, jak bedizesz wiedzial cos wiecej dopisz w tym temacie |
Dzisiaj w radiu słyszałem, że w Izraelu wydano pierwszy certyfikat koszerności telefonu komórkowego. Nie ma opcji wysyłania SMS, EMS, dostępu do netu i wbudowanego aparatu, żeby nie mieszać w głowach młodym żydom.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
miło :)
jeśli jakościowo będą to dobre telefony na pewno sobie taki kupie głównie ze względu na to, że to nasz produkt - polski :) |
Cytat:
|
Telefon już dostępny w sklepie manty za... 399 zł - myślałem, że będzie trochę tańszy ale jeśli będzie na nim napis 'made in Poland' to może się skusze :)
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=2764 |
Cytat:
Dziwi mnie tylko to na stronie: Cytat:
Aha, i wg mnie, aby Manta jako producent telefonow zyskala popularnosc powinna podpisac umowe z operatorami i jakos swoj produkt rozleklamowac. Dobrym posunieciem bylaby tez sprzedaz tych fonow w zestawach pre-piad u danego operatora. |
Cytat:
|
osobiscie wolal bym dolozyc 100-150 zl i kupic cos sprawdzonego... firma nie budzi zaufania a jej produkty sa dosc kiepsko wykonane.
Mysle, ze napewo maja jakas drupe docelowa - 400zl, telefon w miare nowoczesny, bez locka... ktos sie skusi. a jak zaczna dodawac do atrakcyjnych promocji za 1zl to juz zupelnie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |