Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ahh te reputki... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ahh-te-reputki-50342/)

esem 27.03.2005 20:59

Cytat:

Napisany przez mr_spock
wiem, takich topicow bylo full, ale mimo wszysto zaryzykuje :P

Stwierdzilem, ze w koncu przydalo by sie wymienic sprzet
Potrzebuje:
-plyte
-proc
-grafe
-pamiec

Nie ma to byc jakas petarda, ale co w miare uczciwego
Zdecydowanie AMD

Przez ostatni okres zulepnie wypadlem z rynku hardware, wiec czekam na propozycje :)

Gdybym ja miał tyle reputek co Ty (ale nie mam tylu kolesi, i tu jest problem techniczny) to bym się wstydził zadawać takie pytanie...
Albo coś reprezentuję na tym forum (bo mam aż tyle reputek, więcej niż ustawa przewiduje) albo potwierdzam, że w moim indywidualnym przypadku reputki o niczym nie stanowią... 8 )

yahol 27.03.2005 21:08

Cytat:

Napisany przez esem
....... albo potwierdzam, że w moim indywidualnym przypadku reputki o niczym nie stanowią... 8 )

Czuje ukryta aluzje do przyznawania reputacji na forum :D
Trafilem ??? :D

Victorek 27.03.2005 21:10

Esem prowadzi prywatną vendettę 8 )

esem 27.03.2005 21:16

Cytat:

Napisany przez Victorek
Esem prowadzi prywatną vendettę 8 )

Chyba nie (?) Próbuję wykazać, że im ktoś ma więcej reputek to jest mniej kompetentny w temacie...
czyl: masz dużo reputek: tak, bo jesteś skorumpowany... i poprostu nie masz pojęcia o tym co piszesz...
Proste ostrzeżenie dla nowych userów.... Unikaj dupków ze zbyt dużą ilością reputek... 8 )

yahol 27.03.2005 21:24

Cytat:

Napisany przez esem
Chyba nie (?) Unikaj dupków ze zbyt dużą ilością reputek... 8 )

Jako dupek zoledny :D sle czym predzej posta PW do ThanatoSa co by mi po raz kolejny reputki wyzerowal :D

Esem - popieram cie w tej jakze slusznej a bezcelowej i skazanej na kleske-krucjacie.
Masz moje moralne poparcie. :D

A nawet slowem pisanym - tez cie wespre :D

esem 27.03.2005 21:36

Cytat:

Napisany przez yahol
Jako dupek zoledny :D sle czym predzej posta PW do ThanatoSa co by mi po raz kolejny reputki wyzerowal :D

Esem - popieram cie w tej jakze slusznej a bezcelowej i skazanej na kleske-krucjacie.
Masz moje moralne poparcie. :D

A nawet slowem pisanym - tez cie wespre :D

Dzięki...
Ale i tak dupki na tym forum mają więcej tzw. reputek niż Ci co faktycznie mają coś dopowiedzenia...
I tak sobie myślę: co ja ma się tutaj wpypowiadać skoro dupki żołędne (czytaj;asolutne zero merytoryczne) mają tyle rpeutek: i nikt nie wie za co (?) Bo to by warto ujawnić: za co dupek pt.xxx ma reputek 2536xxx (?)
To aż wstyd podejmować dyskusję merytoryczną z dupkiem który ma 5x tyle repputek co ja...
Święta chyba są dobrą okazją na rozliczanie się z przeszłóścią (?) Pora na emeryturę... Dupki niech żądzą a reputki będą wyznacznikiem... 8 )

yahol 27.03.2005 21:48

Cytat:

Napisany przez esem
Dzięki...

Cholera! Przez dobre 15 sekund intensywnie wysilalem swoja mozgownice, czy aby nie do mnie ten tekst???
Ale - domyslilem sie - NIE :) to nie do mnie :D
Choc pewnie kilka a moze nawet -nascie osob bedzie twierdzilo inaczej :D

Ps: Esem - ty na emeryture? No cos ty! Forum straci swoj filar!
I wcale nie zartuje, tak jak ty jestes potrzebny forum, tak i forum potrzebuje ciebie!

Ps: chyba znow cos pokrecilem.

To wszysto przez to swiateczne jedzenie!

kodziu 27.03.2005 21:54

Cytat:

Napisany przez yahol
Ps: Esem - ty na emeryture? No cos ty! Forum straci swoj filar!
I wcale nie zartuje, tak jak ty jestes potrzebny forum, tak i forum potrzebuje ciebie!

No jasne że nie na emeryture, kto będzie sie pytal czy dysk nie padl po zabawie PM ^_^

mr_spock 27.03.2005 21:56

Esem,
naprawde wisi mi za co/kogo mnie uwazasz... nie obraze sie o to, ze nazywasz mnie dupkiem.
Czy ja mam "kolesi"? moze i tak, ale na pewno chamstwem tych reputek nie uzbieralem - teraz to aluzja do Ciebie.
Byc moze uwazasz sie za goscia kompetentnego jesli chodzi o sprzet, moze stac Cie na pomyslke, mnie natomiast nie.

aha... wstyd to jest sadzic sie na alfa i omege, a nie pytac

To chyba TY napisales: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...5&postcount=37

bakupl 27.03.2005 22:02

Mnie również esem'a nie będzie żal...jedyny co mi pomagał to dawał mi linki do tweak.pl... żebym kliknał a nie musial wpisywać...

esem 27.03.2005 22:07

Cytat:

Napisany przez mr_spock

Dokładnie, to moja wypowiedź a dokładniej mojego ś.p. Ojca...
@mr_spock: bez żaluzji ozobiztych: tu codzi o coś więcej: albo to forum ma być kategorii podwórkowej albo takiej jak było gdy do niego się zapisywałem... 8 )

-Sid-The-Rat=> 27.03.2005 22:11

esem.. pamiętasz co mnie spotkało kiedy zacząłem walczyć o to samo? pewnie doskonale pamiętasz, sam chyba mi dokładałeś troszkę [choć pamięć mnei tu zawodzi, dawno to było]

to forum NIGDy nie będzie merytoryczne, jeśli będzie tu więcej przytakiwaczy niż ludzi z wiedzą.. zmiana tego stanu rzeczy to albo zamordyzm [odpada, przerabiałem, nie wychodzi] albo.. zamordyzm.. bo po dobroci nie idzie

więc dobra rada - nie stresuj się tym, ty się nastresujesz a podmioty literackie najazdu napiszą, że cię nie żałują bo zamiast im wylizać buty ty im śmiałeś dać link do odpowiedzi na innym forum... naprawdę - nie warto, szkoda twojego czasu, zwłaszcza, że szybko się okaże, że tylko tobie na tym zależy..

ale i tak - pełen podziw, żę wziąłeś się za to, szczerze

andrzejj9 27.03.2005 22:24

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
ale i tak - pełen podziw, żę wziąłeś się za to, szczerze

Ode mnie nie... Dostałem zgłoszenie o niewłaściwymi poście i skargę na Ciebie (esem) i widzę, że nie musiała być bezzasadna.. Częściowo zgadzam się z tym, co piszesz, ale nie zdecydowanie ze sposobem, w jaki to robisz. Wyzywanie ludzi od dupków nie jest dobrą drogą na osiągnięcie czegokolwiek, nawet jeśli cel jest dobry (a w tym wypadku jest).

Nie rozumiem też uwagi do Mr_Spocka, co ma duża ilość reputek do takiego pytania? Czy automatycznie oznaczać ona musi podążanie za najnowszymi trendami na rynku? Przecież chyba sam widzisz, że nie.

Co do autora postu zacytowanego przez Spocka. Jeśli to, co wynikało z Twojej wypowiedzi na jego temat jest prawdą, to, patrząc na jego datę, współczuję. Jednak forum nie jest miejscem do odreagowywania, przynajmniej nie w ten sposób.

esem 27.03.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
...

Domyślam się, że prawda kole w oczy i ktoś... coś....
Pewnie tzw. "dupek" z nieuzasadnioną merytorcznie ilością reputek?
Wnoszę o oficjalne nadanie statusu DUPKA userom tego forum, posiadającym ilość reputek nieadekwatną do prezentowanego poziomu merytorycznego... 8 )

andrzejj9 27.03.2005 23:15

Cytat:

Napisany przez esem
Domyślam się, że prawda kole w oczy i ktoś... coś....
Pewnie tzw. "dupek" z nieuzasadnioną merytorcznie ilością reputek?
Wnoszę o oficjalne nadanie statusu DUPKA userom tego forum, posiadającym ilość reputek nieadekwatną do prezentowanego poziomu merytorycznego... 8 )

Jeśli to ma być żart, to moje poczucie humoru jest chyba dzisiaj na wyjątkowo niskim poziomie. Powiem więc krótko - przystopuj.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:51.