![]() |
wypowiedz... dot. zamkniecia tematu o papiezu
Uważam że zamkniecie teamtu dot. Papieża jest troche dziwne ze strony moderatorów. Dziwi mnie to bardzo. Widac ze starzy bywalcy mieli racje co do forum....
wystarczy spojrzec na inne strony gdzie na forum wszyscy sie razem jednocza !!!! Jednak tu musi byc inaczej.... moderatorzy macie u mnie wielka kreche... To wszystko co mam do powiedzenia na ten temat. |
jednoczysz sie w czym? w modlitwie? a po co ? jak go bog chce u siebie to wasze/nasze modlitwy nic nie dadza...
|
1.zostawie to bez komentarza ...
2.wypowiedzialem sie co do tematu... |
Cytat:
Nie chcemy przyłączać się do medializacji tego smutnego wydarzenia. Kto jest wierzący niech sam się nad tym zastanowi i pomodli, a jeżeli nie, to przynajmniej uszanuje. |
Ice - idź do kościoła jak chesz się jednoczyć lub na forum RM i tam wypisuj takie rzeczy...
|
To fakt, dziwna sytuacja. Mnie osobiście cały ten medialny cyrk zlewa na maxa! Ale jeśli ktoś chce na ten temat rozmawiac nie można mu tego utrudniac a tym bardziej zamykac temat. Mnie to nie interesuje więc omijam temat i tyle.
|
a bylo juz tak dobrze a tu kolejny ... :gerda:
|
Internet jest zbyt zbrukany aby poruszac pewne sprawy.To tyle z mojej strony.
EOT |
smierc wybitnego swiatowego czlowieka stala sie medialnym wydarzeniem roku.......
|
Cytat:
|
@qfir dokladnie.
|
@demek
przesadziles mocno, albo jestes tak zdezinformowany @Ice nie denerwuj sie, Weron IMHO ma 100% racji ten topic nie ma sensu Ciapek nie zrobil niczego niestosownego EOT |
pffff nie chodzilo mi ze umarl ale widze ze pomyslec tez nie mogliscie....chodzilo o to ze umiera....
|
1.) Chcecie żeby Papież żył w męce czy mial jak to mawiają drugie życie w niebie....spokojne?
2.) Ludzie umierają...taka rasa... 3.) Denerwuje mnie ta cała sprawa... 4.) papa 4ever |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34. |