Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   I stanie sie koniec (https://forum.cdrinfo.pl/f5/stanie-sie-koniec-51128/)

Zetoxa 23.06.2011 16:34

no i właśnie porzuciłem Radom,
do krakówka powracając k***a

Patrix 23.06.2011 16:24

Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1167479)
Wtedy piwo było tańsze.

i benzyna...

czary2mary 23.06.2011 15:22

grzeniu 23.06.2011 09:49

Owszem
Wtedy piwo było tańsze.

ed hunter 23.06.2011 08:56

Coś się zmieniło? :>

andrzejj9 16.04.2005 00:16

Cytat:

Napisany przez teo32
Andrzejj9 no przestań Lepper jest krzykaczem i pieniaczem, kto namawiał rolnikowi ze unia jest be? Nasz kochany Lepper a kto pierwszy zarobił na wejściu do uni? rolnicy - dostają kasę i to nie mała do tego wszystkie przetwory i wyroby od naszych rolników idą w uni jak ciepłe bułeczki i do tego za ciężką kasę. Dla mnie Lepper to pieniacz a jak widzę ludzi, jakimi sie otacza to mnie normalnie czyści nie przerywając snu.

To tak.. dla mnie on ma po prostu dwie strony. Jedną tą, o której mówisz i drugą, którą reprezentuje na różncego rodzaju wywiadach i przemówieniach. I wtedy sprawia na mnie naprawdę dobre wrażenie. Szkoda, że tylko on, bo rzeczywiście pozostałe osoby, które go otaczają to.. ehh, lepiej nie mówić...

@ Loczek

Ja od dłuższego czasu twierdzę, że należałoby bez wyjątku wywalić wszystkich, którzy mają teraz cokolwiek wspólnego z władzą i stworzyć to wszystko od nowa. Nie twierdzę, że to byłby lek na nasze wszystkie problemy, ale przynajmniej byłaby szansa, że coś się zmieni. Bo tak, jak jest teraz, to i przy następnych wyborach po prostu będą miały miejsce kolejne roszady, a tak naprawdę nie zmieni się kompletnie nic..

teo32 16.04.2005 00:06

Podyskutowałbym z Tobą, ale jestem strasznie zajęty za chwile na ogame będę grabił,niszczył i palił a co na to Młodzieża Wszechpolska? :wow: :fiu:

Lukash 15.04.2005 23:54

Cytat:

Napisany przez teo32
Zobacz, jakie plany ***8222;uzdrowienia***8221; naszego kraju ma Lepper a jakie PO zobacz, w jaki sposób wypowiadają się ludzie od Leppera ( Beger i spółka) na poziom ich wykształcenia ich zachowanie ( chamowa w sejmie totalny brak kultury) zachowanie członków samoobrony w komisji śledczej itp. Jednym słowem żenada i ty chcesz żeby ludzie, którzy nie potrafią się wypowiedzieć w ojczystym języku reprezentowali nas na arenie międzynarodowej? ( a jeszcze zachowanie Leppera w Brukseli) no chyba, że nie oglądasz telewizji lub ten typ uprawiania polityki Ci odpowiada.

dobra lepper jeszcze pisales o LPR ja nie pisze ze ich popieram tylko pisze ze wszyscy robia to samo,...wszyscy rzucaj jakies populistyczne teksty ze uzdrowia gospodarke itp...a to nie jest takie proste przeciez. PiS ma teraz najwieksze poparcie mi nawet odpowiada ta partia moze nie jestem za kara smierci i panstwem godziny policyjnej,...al chce zeby bylo tu bezpiecznie...PO natomiast zrobilo sie partia nijaka nie wiem co o nich sadzic co do LPR jestem zwiazny z Mlodzieza Wszechpolska,..wiec nie wypada zebym ich krytykowal, ale chyba troche za bardzo chca izolowac Polske od innych krajow...

Loczek 15.04.2005 23:42

A jesli chodzi o kwacha - wlazi w dupe sowietom i to rowno. Walic go.

EDT: rosja, tez mi partner i sojusznik. W koncu nie po to jestesmy w unii zeby isc na wschod. Po co bylo wstapienie do NATO, zeby teraz prezydent kraju, ktory ucierpial w najwiekszym stopniu poprzez dzialani wojenne prowadzone podczas II WŚ w, której rosja nas zdradzila a potem przez dziesieciolecia grabila, jechal do nich klaskac w rece jak te ruskie kacapoly beda jechac po placu czerwonym swoimi przedpotopowymi machinami.

Buractwo. Niech mu wejdzie w dupe i sie zaszyje od srodka.

Loczek 15.04.2005 23:40

Wiecie co ? u mnie na dzialce jest wywalana stara trawa i bedzie nawozona nowa ziemie i siana nowa trawa. To samo mozna zrobic z tym rzadem, sejmem i wszystkim innym. Pseudo politycy a zwlaszcza ci z Samoobrony. Sprawy po sadach. Nawet ta co ma ****iki w oczach. Przeciez ona juz dawno powinna leciec na pysk z tego sejmy za te oszustwa. Nawet ***** moglby sfalszowac listy z podpisami. Cwoki , aj wzielo mnie :)

woitas 15.04.2005 23:38

tia, za kilkaset ***8364;...
oni wszyscy są biedni.
a jak sprawdzili, to się okazało że (p)osły z samoobrony i lpr pierwsi ustawiali się w kolejsce po unijne dotacje.
kto widział, żeby posłanka oficjalnie podejrzana o fałszowanie podpisów nic sobie z tego nie robiła i śmiała się nam w twarz.
albo prezydent miasta, rządzący miastem z więzienia...
ten kraj jest chory.
jak tak dalej pójdzie, to skończymy jak argentyna...

do tego jeszcze kwaśniewski razem na jednej trybunie z a. łukaszenką i kim dzong'iem II...

Prezydent Aleksander Kwaśniewski podtrzymał decyzję o wyjeździe do Moskwy na obchody 60 rocznicy zakończenia drugiej wojny światowej. Prezydent powiedział, że trzeba oddać hołd ofiarom wojny. Aleksander Kwaśniewski dodał, że nie obawia się, że na moskiewskiej trybunie stanie obok dyktatorów Turkmenistanu i Korei Północnej. Podkreślił, że Moskwa ma pełne prawo dobierać gości obchodów. Przeciwnicy wyjazdu prezydenta do Moskwy na uroczystości związane z 60.-tą rocznicą zakończenia II wojny światowej mają kolejny argument. "Rzeczpospolita" ujawniła, że na obchody wybierają się przywódcy Korei Pólnocnej Kim Dzong Il i Białorusi Aleksander Łukaszenka. Eksperci cytowani przez gazetę sugerują w związku z tym, że prezydent Kwaśniewski nie powinien pojawić się w Moskwie. Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński powiedział, że zapraszając dyktatorów na uroczystości zakończenia wojny, Rosjanie chcą narzucić reszcie świata swoje normy i przełamać pewną - uzasadnioną według niego - izolację. Marszałek Sejmu Włodzimierz Cimoszewicz przyznaje, że sytuacja jest niezręczna, jednak prezydent powinien jechać. Jego zdaniem problem jest, ale odmowa udziału w godnym uczczeniu ofiar drugiej wojny swiatowej byłoby niezrozumiałe. Tomasz Nałęcz z Socjaldemokracji Polskiej uważa natomiast, że Aleksander Kwaśniewski powinien skonsultować się z innymi przywódcami państw dawnej koalicji antyhitlerowskiej i wspólnie podjąć decyzję. :|

niech to posłuży za komentarz:

http://mp3.wp.pl/i/b/49/49026.jpg

sherrif 15.04.2005 23:27

Z tego co pamietam to na koszulce byl napis "versace" ale pewnie to byla taka "oryginalna" koszulka ze stadionu :)

Predi 15.04.2005 22:39

tia, bylo :) ten program co Wisniewski prowadzil na bodajze TVN (nie pamietam tytulu) i zaprosil Leppera :D

m.innymi pokazywal Lepperowi zdjecie jego corki (Leppera) w firmowej koszulce jakies zachodniej firmy i pytal dlaczego tatus kupuje corce takie koszulki za taka cene i zachodnie jezeli jest biedny (jako polski rolnik) i mowi to co mowi ;)

pykson 15.04.2005 22:26

Cytat:

Napisany przez Predi
(...)
a najlepszy co do tej pory bylo to spotkanie na antenie panow Leppera i Wisniewskiego :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: szkoda ze nie nagralem :D jeszcze dzieci by smialy z tych dwoch najwiekszych polskich porypow :D

kurcze, to bylo takie cos?
jak ja zaluje ze nie widzialem, moi najulubiensi gagusie :(

moze ktos wie skad to sciagnac?

polakT 15.04.2005 22:02

Widzisz jak ja widze leppe na ekranie to normalnie zygac mi sie chce (wiecej kultury w tym przypadku nie da sie osiagnąć)

w sumie zastanowic sie to nie ma z czego sie smiac tu trzeba płakać(i chyba nie ze szczescia) - sami pod soba dołki kopiemy

kto pod kim dołku kopie ten grabaszszsz.....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39.