![]() |
Litek nagrywa ok ale z odczytem to mógł do pionka poskakać. teraz jak mam już zamiast litka neca widze różnicę. Mogłem odrazu go kupić a nie bawićsięw sprawdzanie:)
|
przy odczycie owszem litek lepszy ale przy nagrywaniu pioneer jest o mocne wiele lepszy:)
|
To jedziecie na Litka. Ja osobiscie w kompie mam 2 napedy, wlasnie litka 1673 i LG.
W robocie jest Pionek. A trafila mi sie uszkodzona plytka (komus juz nie bede pozyczal), zjechano ja strasznie, wiec tylko do przegrywki. W robocie pionek polegl, przy 30 %, w domu LG podobnie...a Litek.. zwolnil... ale dal rade |
Co paliłeś i czy jeszcze zostało? 8 ) Chętnie skorzystam bo niedaleko mieszkasz Ravel;)
|
LiteOn to mercedes wsrod nagrywarek , reszta to tylko zaporożce :D
|
dla ciebie jest ok a dla mnie sie nie nadaje.......kazdy ma to co mu pasuje a co nie do konca jest dobre...ale zlego slowa na to nie powie;)
|
Ja się zdecydowałem na Litka 1673S i też jestem zadowolony.
Może trafił na zły egzemplarz. Z tymi litkami to jak z LG. CD-ROMy x52 były do ... pupy. I przylepili to do nagrywarek CD-R które nie są złe. Ja nigdy nie napisałem złego słowa na nagrywarki LG ( w przeciwieństwie do CD-ROM LG ). Tak też pewnie bedzie z Liteonem. nagrywarki 1653 doprowadzili do dobrego stanu. W 1673 jest chyba nowy chipset i tam też się dociera. Życie pokaże jak to bedzie. |
makaron... ale mi wlasnie nie ******y, w tym problem. nagrywa szybko i dobrze, a jedynie moge sie doczepic do glosno wysowajacej sie tacki
|
nawet najlepszy bios wgrany do shitowej nagrywarki za wiele nie pomoze ..... dlatego nigdy nie kupie litka dvd rw ..... no chyba ze sie kiedys poprawia
|
Cytat:
|
Dzięki będę flashował tym z codeguys.rpc1.org/firmwares.html
Pewnie ten bin jest skompresowany . |
.bin w jednym i drugim jest ten sam.
|
Pytanie dotyczące werji Firmware 07
Dopisze sie do tego wątku.
Pojawił się nowy firmware do tej nagrywarki JS07. W związku z tym mam pytanie : Czym się rózni firmware ze strony LiteOna a ten ze strony http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html Ten pierwszy ma długość 615KB a ten drugi 1704 KB. W tym drugim jest tez dołączony BIN który ma 1024 KB. |
Cytat:
wszystko tam można znaleźć jak się uważnie przeczyta. |
http://www.liteon.ab.pl/index.php?ac=opinie&id=182
zobacz jak ladnie o tym pisza :) pozatym mam JS05 i bez problemu wypalalo i nie tylko na, choc wlasnie tych nie probowlem, ale mialem rozne, bo znajomi cos chcieli wypalic i rozne plyty znosili, nie bylo z zadna problemu, nawet jakims noname Dziwnei trafiacie na napedy, ale prawda jest, ze najglosniej krzyczy klient niezadowolony |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:14. |