![]() |
Cytat:
Ale przy płytach DVD powinno być PI PIF A tam jest C1 C2 :czytaj: Chyba, że to efekt uboczny :mruga: UPDATE A płyty CDR także mogą mieć 4.7GB :taktak: Zobacz np. TU :czytaj: Najnowsza technologia, zapis holograficzny :D :mruga: |
Cytat:
Pojawiło się x48, no disc no media - ponieważ prawdopodobnie już po teście płytkę wyciągnąłem z napędu. Dla potwierdzenia zapodałem kolejny obrazek z testem innej płytki Platinum DVD+R też na Ricohjpnr02 nie ma szans by była to CDR (z kilku powodów - np CDR nie ma pojemności 4,7 GB ;) ) |
Cytat:
To po prostu płyta CDR :taktak: Przyjrzyj się! :czytaj: Czy po dwa obrazki zamieszczasz złośliwie? Czy dla dobitności argumentacji? ??? |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Kolejna platyna - tym razem jest napisane x4 jak dla mnie te płyty to shit i nie warte swojej ceny. Dla mało cennych danych - tylko CopyMe DVD+Rx4 - cena 0,80 zł dla bardzo ważnych danych - tylko Verbatim - cena 1,65 zł platyna kosztująca 1,20 i oferująca to co oferuje to jakieś kosmiczne nieporozumienie jak dla mnie |
Cytat:
aaaaaaa eeeeeeee hmmmm tego .... ten .... Ładną mamy dziś pogodę prawda? :D :mruga: BTW Właśnie! BTW2 Ładnie się palą te CDRy || |
Cytat:
|
A tu dla odmiany :D
CopyMe DVD+R x4 burn x4 1620B7U9 |
Ilość załączników: 2
Cytat:
Te płytki lepiej działają od Platynumów... a dodatkowo kumplowi po pół roku z takich debeściakowatych platyn zaczęły dane "parować" No i proszę - porównanie CopyMe do Platinum |
no rzeczywiscie musze zmienic sklep
btw dlaczego firmowe plyty kupuje sie na liczby calkowite (np 2szt) a esperanzy na ulamki... mozna kupic 0.5 plytki? a moze jak sie wypala tylko 60% to kupuje sie 0.6? |
Cytat:
|
Cytat:
maniek |
2x1,51=3.02 a nie 3,12 :|
|
na dowod ze 1,5 - wczoraj kupił mi kumpel 2 tdk i tu zonk 1,51 :( a myslelem ze 1,50
|
Pewnie zapach wyparuje z plyta:)
|
ja tam jestem bardzo zadowolony z copyme - pala jak verbatimy - a ze śmierdzą.. no cóż zapach pewnie wyparuje...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:48. |