![]() |
jak dla mnie spoko , tylko tego samsunga bym sie bał...
|
Ilość załączników: 1
Prawdopodobnie w niedzielę będę jechał na giełdę i chciałbym się dowiedzieć co myślicie o takim zestawie.
|
ok kupiłem zasilacz MODECOM 400W za 175 zł :D dogadałem sie ze sklepem ze zaplace roznice za stary zasilacz :D i musiałem doplacic tylko :D 120 zł :D hehe
|
Cytat:
asus p4p800s-deluxe geforce ti4200 hdd 60Gb hdd 160Gb LGDVD naped Sony dvd nagrywarka karta glosu 6 wiatraków wczesniej miałem 3 hdd i chodziło wszystko ok. |
JA bude mam cały czas otwarta z 2 stron 8 ) Myslisz ze styknie na 2 Hdd i 2 DVD-RW :> ?
P.S 550W za 130 zł 400W za 170 zł 420W za 165 zł 550W za 150 zł -> mysle ze ten by wystarczył ?:> który wybrać jaki poleciacie ? |
JA MA ZASILACZ 400W ,dwa dyski,naped,nagrywarka,6 wiatraczków (bo jest gorąco :) ) i takie tam pierdoły .....
Mysle ze 400W ci wystarczy polecam ten cena też ujdzie http://www.skleppc.pl/index.php?m=item&id=6809&page=1 |
ja na Twoim miejscu kupilbym juz cos mocniejszego - na przyszlosc.. i odrazu cichego.. czyli tagan :)
pozdro ;) |
No ok :) To gówno ale na jaki zasilacz wymienić ? , Poki co nie podłączam dodatkowego dysku i DVD-RW wiec styknie tylko zeby sprawny był :D , w zasadzie mi to az tak nie przeszkadza bo i tak mam PC wąłczonego 24\7\365 ;p ale jak kolega z dyskiem wpadnie to qurwia mnie to zaglowanie kabelkami ... :|
|
megabajt zdaje sie byc kupa gorsza niz codegen... - najgorsze zasilacze na swiecie chyba ;).. dlatego zmieniaj go jak najszybciej..
pozdro ;) |
mam pytanie mam zaslilacz MEGABAJT MGB-350S ATX , z 2 miechy temu taki sam poszedł... ;p wiec dali mi nowego ale ten tez swiruje np nie moge Pc wyłaczyć bo na drugi dzien juz go nie włącze :| tzn. niby sie włacza ale po 3 sek. wszytko przestaje działać (wyłacza sie) ale o dziwo lampka sie świeci od zasilania na obudowie... . Tak samo jak wyłacze PC i chcem podąłczyć np inny dysk włączam go na nowo i to samo... dopiero musz kombinować zeby sie PC wałczył wyciaganie kabli od zasilania z dysku i dvd i w ogole cyrk
a teraz pytanie czy zasilacz nie wyrabia ? czy uszkodzony , jak tylko przywiezli mi PC z serwisu to odrazu sie tak działo ale nie miałem czasu spowrotem im PC zawiesc ? P.S zamierzam podłaczyć jeszcze jeden dysk i dvd-rw czy moj obezcy zasilacz to pociagnie a jak nie to jaki zasilacz poleciacie ?tak do 150 zł .. pozdrawiam |
Nowy komputer
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To nie było do Ciebie :) Zacytowałem Twoja wypowiedź bo myśle podobnie :) pozdrówy |
Ilość załączników: 2
A moze coś takiego ?
zestaw1 wszyszło 2200zł bez obudowy , klawiatury i myszki zestaw2 1800 bez obudowy , klawiatury i myszki P.S jak wiadomo komutronik to najdrozszy sklep internetowy,,, :> wiec ceny napewno beda niozsze o 100-200 zł :> |
Ciapek...napisalem moja opinie, i tez za bardzo nie wyjechalem poza granice. Co tak agresywnie na mnie ? :) :piwo:
Poprostu chcialem dac cos do porownania, malo osob pisalo to postanowilem dac cos od siebie... ps. fakt LG bywalo ze jest krzywy obraz, ale bez przesady, sa udane modele, to trzeba tez przynac. ps2. na tym modelu Litka ... wkladalem do paru kompow, chodza do dzisiaj bez problemow. Nie wiem dlaczego sie psuja. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:28. |