![]() |
Proponuje temat zostawic na rowery a nie akcesoria do niego :)
http://forum.cdrinfo.pl/f5/dyskusje-...ml#post1317637 |
kumpel małżonce na fejsa podrzucił ;)
|
byłem w Lidlu - z rzeczy rowerowych zakupiłem sakwę z kluczami (znów dzięki Demek) - jestem zadowolony, spełniają swoją funkcję choć może są lekko nieporęczny przy kręceniu inbusami, ale cóż tam ;)
jest jednak problem (aby nie było tak kwieciście) - nie pasują mi letko pod siodełko :P |
Cytat:
|
Ciekawe jak na śniegu się spisuje.
|
oponki pewnie drogawe :D
|
Proponuje poczytac! Po asfalcie jezdzi sie normalnie tyle, ze glosno :D
@andy Jezdzi po piachu. |
Przy takich oponach, to powinien jeździć po wodzie.
|
chyba tylko piach i teren bo asfalt chyba by zabił na takich oponach...
|
Szczególnie na piachu ;-)
|
Popraw te siodelka bo jak patrze na twoje to juz mnie jaja bola ;-) Przod obniz zeby siodelko schodzil lekko w dol.
Takie balony tak dzialaja, jak amor, jak sie przejechalem na fatbiku to uczucie jak dobry rower z pelna amortyzacja :D http://fat-bike.com/wp-content/uploa...er-fatbike.jpg (foto pogladowe) To juz po wszystkim jezdzi. Kiedys uwazalem te rowery zo glupi wymysl ale mozliwoscie w terenie miazdza. |
Zobaczyć taki rower w nocy - BEZCENNE!
|
gratulacje! szerkosci :)
aha - pozycja na holendrze tez bylem zachwycony na poczatku szybko mi przeszlo z uwagi na inne wady takiego roweru wynikajcace z obfitosci kraweznikow i braku rownych drog rowerowych w naszym pieknym kraju ale to juz zalezy od tego, gdzie sie jezdzi - bo pozycja faktycznie jest niesamowita :D |
Ilość załączników: 1
Pierwsza jazda za nami ...
z "nowości" źle zamontowałem sztycę siodełka ... tył na przód ... i jest letki masaż d.u.p.y. k***a fotka z wieczora co do właściwości jezdnych to: - na holendrze zaj... pozycja siedząca, ogólnie fajnie się go prowadzi - na "kruzerze" - amortyzacja oponami miażdży, pozycja też niczego sobie, choć jeszcze muszę poregulować co nieco :P fotka z wieczora BTW Dzięki @Demek toast2 |
Zaj...ty ten RC500!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:18. |