Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ceny gier (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ceny-gier-52638/)

IceManSpy 24.05.2005 22:45

Ceny gier

Ile moglibyscie dac za wasza wymarzona , ORGINALNA!! gre???

rynek89 24.05.2005 22:47

50zł

czero 24.05.2005 22:48

max 100zl
Podkreslam ze musialaby byc NAPRAWDE wymarzona.

IceManSpy 24.05.2005 22:49

ja 30 zl max (kieszonkowe :) )

Calme 24.05.2005 23:00

max 100

Hinks 24.05.2005 23:02

50-60 zł

PIOTR34 24.05.2005 23:04

Ja nie gram nie mam problemów. @IceManSpy (brak opcji w sondzie)

t_e_l 24.05.2005 23:23

do 100 zł, za dobrą gre oczywiście

REi 24.05.2005 23:40

Za guild Wars dalem w sumie 158,80.... jest warta kazdego grosza :) 101-200pln ;)

-Sid-The-Rat=> 25.05.2005 00:06

zeby ankietowani mogli z pelna swiadomoscia odpowiedziec na ankiete musieliby znac ceny gier w sklepach - sadze, ze spora czesc nie wie po ile teraz gry stoja

za hl2 dalem 129, za generals+zero hour razem ~120, za elder scrolls: morrowind z dodatkami jakies 100.. mozna, spokojnie mozna.. przez miesiac dzieci nie kupujcie plyt dvd/cd zeby zgrywac smieci sciagane z netu i nagle sie znajda pieniadze na oryginal..

niestety, nie wszystkie gry mozna sobie wtedy kupic.. prawda, ze straszne? bo przeciez, koniecznie trzeba miec wszystkie...

pojdziecie na studia i do pracy to bedziecie mieli klopot ze skonczeniem jednej gry miesiecznie..

tak samo na muze mozna.. bardzo pomaga w tym fakt, ze ostatnio to taki szit sie wydaje, ze czlowiekowi nie szkoda, ze go nie stac :)

REi 25.05.2005 01:01

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
zeby ankietowani mogli z pelna swiadomoscia odpowiedziec na ankiete musieliby znac ceny gier w sklepach - sadze, ze spora czesc nie wie po ile teraz gry stoja

za hl2 dalem 129, za generals+zero hour razem ~120, za elder scrolls: morrowind z dodatkami jakies 100.. mozna, spokojnie mozna.. przez miesiac dzieci nie kupujcie plyt dvd/cd zeby zgrywac smieci sciagane z netu i nagle sie znajda pieniadze na oryginal..

niestety, nie wszystkie gry mozna sobie wtedy kupic.. prawda, ze straszne? bo przeciez, koniecznie trzeba miec wszystkie...

pojdziecie na studia i do pracy to bedziecie mieli klopot ze skonczeniem jednej gry miesiecznie..

tak samo na muze mozna.. bardzo pomaga w tym fakt, ze ostatnio to taki szit sie wydaje, ze czlowiekowi nie szkoda, ze go nie stac :)

AMEN!

mr_spock 25.05.2005 02:49

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>

Wiecej w tym ironi niz prawdy

studia praca? zmieniaja sie tylko priorytety, jak ktos chce to czas znajdzie

100-129 miesiecznie na smieci z netu? ja nawet polowy tego na CD nie wydaje, a "smieci" z netu sciagam

max 50zl bym dal za gre, a jesli producent i dystrybutor mi za tyle jej nie da, to wezme sobie za darmo
to galeony tworza galernikow - czy jakos tak ;)

polakT 25.05.2005 08:11

do 100 - a gram zadko :D - tylko NWN i Fallout długie wieczory spedzone przed komputerem, trche innych typy nfs, ale czy one sa warte takiej kasy, jak dla mnie nie nie sa warte tyle by je kupic.

nimal 25.05.2005 08:17

30pln - wiecej nie dam, zreszta moja ukochana gra i tak mniej kosztuje (juz teraz) :P
a poza tym - kto ma czas na granie...
Sid - to ze ludzie nie znaja cen sklepowych nie ma nic do tej ankiety - tu okresla sie ile bysmy byli sklonni dac za gre raczej niezaleznie od jej wartosci rynkowej
zreszta - jesli komus nie zalezy na mega nowosciach to po 4-5 miesiacach ceny gry przewaznie spada ponizej polowy ceny poczatkowej, a po roku-dwoch... co mi po HL2 skoro komp tego nie uciagnie? a skoro komp mi sie na corelu zdecydowanie nie wyklada to nie bede go zmienial - on ma na siebie zarabiac a nie ja na niego

Pagerus 25.05.2005 08:18

No ja dałbym do 100zł - zresztą parę razy już nawet dałem :) Są niektóre pozycje, które warto posiadać :) szkoda tylko, że ostatnio w ogóle nie mam czasu w nic grać :ysz:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49.